tisdag 24 november 2009

Usch!

Matte åkte och gympade i stan och husse och jag gick på en egen promis på förmiddagen.Det var grått, blött och trist.Vi kunde bara ana solen borta i skogskanten en liten stund.Sen målade husse lite ytterpanel medan jag sov middag. Nu är matte hemma igen och jag väntar på att klockan ska bli matdags. Hungriga kramar, Ludde!

8 kommentarer:

Edith sa...

Hej Ludde, Hösten i Paris har verkligen varit mild och därav fortfarande blommor. Det är skönt. Ännu har vi inte satt på värmen i vår lägenhet. Vad din husse är duktig på att måla! Jag är som du - väntar ständigt på mat. Ha' det!

Rudi sa...

Åh, Ludde, på den bilden är du den mest syndaste om av alla hundar, absolut!
Regnvåta pussar

taxenmilton sa...

Ja du Ludde fy va blött det är, var jätte smutsig efter långpromisen idag så vi fick tvätta magen ordentligt, fy tusan, annars är jag ganska slö när det är sånt här väder, men solen kom fram och försvann nästan så man inte hann med. Hoppas du fått lite att stoppa i magen Nos gos Milton

Sigge sa...

Det är lika grått och tråkigt hos mej.
Matte som egentligen inte gillar snö börjar längta efter sån nu bara det blir ljusare

Kasper sa...

Oh, Luddepojken då, så förfärligt du ser ut att ha det! Har aldrig sett NÅGON som det är lika synd om som om dej på den där bilden!

Lustig husse du har som i stället för att måla YTTERpanel ute på sommaren målar den inne på vintern...
Men alla sätt är förstås bra utom dom tråkiga. :D

strövelstorpslagottona sa...

Så himla synd om dej. Nu behöver du massor av sympatier.!!!!! Hoppas morgondagen blir lite torrare.
blötpussar

Malte och Snoken sa...

ja hua det såg läskigt blött ut, du drar in magen så du ser ut som ett upp o nervänt u, en bra egenskap när man är tax vi blir alltid blöta o skitiga om magen!
slafspussar

Hillman sa...

Jag undrar var allt regn kommer ifrån, här regnar det och blåser. Nu ska jag gå och slagga på soffan en stund, för i det här vädret vill jag inte ut.

Taxkramisar.