tisdag 3 november 2009

God middag

Husse och jag åkte till utkanten av vårt samhälle medan matte gympade i stan. Den vägen vi skulle gå var enskild, så vi parkerade min bil och gick till fots. Det var mest om- och tillbyggda sommarstugor där och alla verkade numera vara åretruntboende i. På ett träd satt en skyllt med en VARNING! Det kunde komma en lösspringande schäfer där, stod det, men jag såg tyvärr inte någon.

När vi var hemma igen, släpade vi lite torra grenar från Åkes och Bosses tomter till Jockes stora container och slängde.
Matte skar upp det som var kvar av kalvsteken till middag, och det blev en hel del över till mig.Hon kollade om jag var intresserad av en bit, och visst var jag det.Jag fick hälften kulor, hälften kalvstek, en morot och mycket gräddsås. Det är nog ett ganska bra ställe jag hamnat på i alla fall... Gosekramar, Ludde.

8 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

´Det var som sjuttsingen, kalvstek igen!!! Vi har fått fisksoppa i dag, fast bara lite.
Var nog tur att där inte fanns någon farlig hund, såna och älgar ska man inte leka med. Den där bilden när du tar en bit kalvstek känner vi igen, söt är du allt
pussar

Kasper sa...

Åh, ni har hittat en massa svamp, husse har nästan dragit på dig lunginflammation när han tar ut fönster, och du har ätit kalvstek! TVÅ dagar till och med!!! Med en massa gräddsås!!!!
Undrar om du vet hur lyckligt lottad du i själva verket är!!
Fritidshusområden i närheten av samhällen och städer - dom blir väldigt ofta till åretruntboenden. När matte med sambo flyttade till det här huset var det bara fem fastboende familjer. Efter ett år blev dom den sjätte. Nu är vi 18, på väg att bli 19. Kanske fler ändå. Fast vi ju faktiskt bor långt ute i skogen!

Stella o Doris sa...

Till och med matte är avundsjuk på all god mat du får!!!
Du måste vara en av världens lyckligaste hundar!!

Kram till er!

Tessan och pälsbollarna sa...

ha ha säger som Stellas och Doris matte Lotta, är nog avundsjuk själv på den fina fina maten du får! Din blick säger ju allt om hur gott det är:) Usch jag ryser...var du glad för att du inte träffade på schäfern som kunde springa lös! Jag menar måste man varna för den, så låter det lite väl oansvarigt att ha den lös isåfall! hmmm....

Din matte är så duktig som gympar, är så avundsjuk...måste få igång slökroppen och börja med crosstrainern som köptes mycket för min skull....Ja jösses det går inte leva på gamla träningsmeriter inte, det är ju färskvara!
Puss på dig snygging!

strövelstorpslagottona sa...

Alldeles rätt Ludde, getosten var himelsk god på det nybakade surbrödet. Prova!!!!
pussar

Sigge sa...

Grattis till svampen!
Här är skogarna fortfarande nedlusade och matte bara stönar.
Den där schäfern verkar ju inte vara nån trevlig typ om de måste varna för den.

Hillman sa...

Jovisst har du hamnat på ett bra ställe, du får alltid så mycket smaskens. Sen har du en matte och husse som älskar dig och det är väl i alla fall huvudsaken. Du är dum om du inte är nöjd, tänk på alla hundar och katter som inte har något riktigt hem och de som har dåliga hem.

Hoppas att du har bättre väder än vi tycks ha, snö och blåst, nej jag tror jag gör som nalle jag går i ide.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Ha du velat vara ute i dag ? själv var jag på en ganska långpromis på förmiddagen, men sen ville jag inte någe mer för då hade börjat snöa och var jätte blött. Nu måste jag gå ut för sista kvällspinken fy va det är synd om mig. Det var en redig portion du fick såg gott ut. Kramis Milton