torsdag 5 november 2009

Slask uoch rusk

Jag höll som vanligt husse och matte sällskap vid frukosten.Har du någon liten bit till mig?Har du nå´n bit då husse?Efter huspassning och markiesletning åkte vi iväg till "svampstället".Fy för den lede vilket sk-tväder det var, och husse, den fuskpellen, hade med sig GPS:en och markerade var vi plockade trattisarna så han ska komma ihåg det nästa år...Jag hittade något vitt på marken. Kram(snö) på er, Ludde.

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Fick du smaka något? Jaha, så ni har fått snö ni. Inget här ännu, men tids nog trillar det ner.
Duktig husse som "markerar" svampen. Men är inte det ditt jobb?
pussar

Kasper sa...

Fuskpelle var ordet! GPS - pfuuiii!! Din nos är vad han skulle lita på, förstås! Eller intuition eller minne eller nåt.
Håll dig framme nästa år, Ludde, och snabba på att markera svamparna för då är det DU och inte den där GPS-sen som ska ha köttbullarna!

Nu har det börjat regna av bara tusan här, det hör jag på taket. Och jag och matte som just skulle gå ut en sväng!!

Stella o Doris sa...

Vilken bra höjd du har, när vi tigger syns vi knappt...

Inget roligt väder alls, här bara regnar det hela tiden,matte bara muttrar och surar..

Ha en trevlig fredag

Hillman sa...

Jag måste tala om en sak för dig, jag tror att min matte är lite kär i dig. För hon säger med sin speciella röst, åh, vad söt han är. Jag blir inte avis, för jag är benägen att hålla med speciellt när du tittar på din husse eller matte med de där tiggbedjande ögonen.

Du jag tycker det är fisigt av människorna att inte sätta på dig en regnrock, när ni skulle vara ute i det där glötvädret. Det syns ju klart och tydligt att du är blöt ända in på bara skinnet. Hoppas att de körde full värme i bilen så du inte blir sjuk.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

näe vilken blöt o eländig ludde... vi har oxå haft ,est skitväder o den där ruskiga handduken har använtds alldeles för flitigt...tvi vale säger vi bara...
bra o se att ni mår bra där i luddehuset!
slafs

taxenmilton sa...

Så där blöt var jag åsso igår, när vi varit ute och jag frös så in i tusan , när vi kom in så virade matte in mig i en gosefilt och bar runt mig en stund till jag fick upp värmen, det var gott, fast det är nog inget din husse skall fundera på. ha en go fredag alla ni Milton

Sigge sa...

GPS vad är det för fusk?????????
Din nos och så bra lokalsinne och minne hos människorna fixar jobbet.
GPS det är fusk det!!!!