lördag 7 november 2009

Sudd

Visserligen regnade det inte när vi åkte iväg för att gå på promenad, men det var ett väldigt grått och tråkigt väder. Husses kamera är tydligen bara gjord för solsken, så de flesta bilderna idag är bara sudd. Om ni ser något svart på bilderna så ska ni veta att det är faktiskt jag!Jag började med att kolla av leråkern ordentligt.Ibland är det roligare att springa runt med en pinne.Jag övade mycket på skutt över diken.Matte gillar inte när jag släcker törsten på vägen.Det är faktiskt jobbigt att kuta så mycket som jag gör.OK, ett sista hopp innan vi åker hem med bilen då.Matte hade gjort i ordning alla cookalongsakerna som Tina och Martin Stenmark lagade sist och nu fick Nisse, som inte ser på såna program göra vår trerättersmiddag idag.Han tyckte det var både roligt och spännande, och klarade alltihop med glans! Matte försöker verkligen lära sin lillebror att laga mat. Kramar, Ludde

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Vilka härliga skutt och hopp. Vi såg minsann en svart Ludde som for omkring. Hittade du ingen spagrop? Vilka duktiga och påhittiga människor du bor hos. Eller det kanske är som här, dom är inneboende hos oss. Undrar vad det blev för mat?
skuttpussar

Sigge sa...

Undrar när människor ska lära sej att lervatten har många funktioner i våra liv.
Inte bara inpackningar, det är otroligt gott att dricka det också.
Samma gråa väder hade jag i går och idag ser det ännu värre ut.

Tessan sa...

Skutt och hopp och jag är en flopp!!

Har noterar era poäng, MEN om du kollar bloggen så har de som röstat....få göra om det:)

Ha det gott!

Malte och Snoken sa...

ja det såg gottigt ut!
vilka skutt du kan få till! inga griskultingshopp precis snarare fullvuxen grishopp... men det såg väldigt roligt ut o klart att det är jobbigt o ligga i som vi gör det är därför vi sover så mkt!
slafsorama

Kasper sa...

Du är en fullt godkänd skuttare, med mina mått mätt. Det är viktigt att kunna skutta bra när situationen så kräver. Och det gör den ibland. Om det - som för mig - till exempel står en katt eller en Mollie i vägen.
Ser smarrigt ut, det där som tvåbeningarna äter. Men hurdan ÄR Nisse egentligen?
FICK du smaka eller inte? Om inte, så bit honom i benen nästa gång ni möts! Lite försiktigt bara, så mycket så att han FATTAR!

Stella sa...

Jäklars sikken fart du har :-) Leråker??? Låter som något jag skulle tycka väldigt mycket om!!!

Kramar

Hillman sa...

Jag är säker på att du oxå kan lära honom att laga mat, för du är ju med din husse och matte när de fixar. Du är säkert lika duktig, jag hade nästan tänkt att bli kock men jag assisterar matte varje gång hon lagar till något. Idag har jag jobbat som styck assistent men jag var inte själv utan brorsan var oxå med.

Taxkramisar.