söndag 15 november 2009

Nya kameran

Husse fick en ny kamera av Sara, Anders och Coco när han fyllde år. Det är samma märke som förut, men bättre i mörker och bättre på så´nt som rör sig fort. Visserligen inte samtidigt, men ändå...Han lyckades ta en bild utan blixt när jag tigger på mitt nya sätt med tassen på bordet, även om jag rörde lite på huvudet.När jag låg i mörkret framför kakelugnen syntes jag i alla fall.Min äldsta människobror Hasse, han som bygger Willys-cupén i sitt garage, kom och åt fisksoppa med oss idag. Han fyller 44 år idag men firar inte födelsedagar längre. Den bilden blev också ganska bra utan blixt i skenet av levande ljus.

Ska bli kul att se om kameran hinner med att fota "Snabbe Ludde" när vi går ut på skogspromenad.? Nattkramis! / Ludde

4 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

HURRA HURRA för Hasse idag, vare sej han firar den eller ej.
Grattis till husses nya kamera, jättefina bilder. Nu ser vi minsann Lagotton i dej Ludde. Tiggartassen på bordet, det är rätta takter det.
tiggarpussar

Hillman & Illerson sa...

Grattis i efterskott får vi säga. Vad bra att din husse har fått en ny kamera, då slipper du ju det där otäcka blixtrandet. Så fort matte tar fram kameran inne, då springer jag (Illerson) och gömmer mig för jag gillar inte blixt. Inte jag (Hillman) heller egentligen men jag gömmer mig aldrig, matte ska inte tro att hon kan skrämma mig så lätt.

Taxkramisar.

Lukas sa...

Vicken bra kamera! Inga svarta bilder....min matte envisas med blixt i tid och otid...även om det inte behövs. Vad mysigt ni har det.
Kram Lukas

Malte och Snoken sa...

å ja ny kamera är roligt! till slut blir fotomodellerna rent av trött på ens eviga fotande!
härlig tassföring där på bordet tycker vi! du når väldigt högt upp med den trots att du sitter!! malte får upp tjocktassarna om han står på bakbenen o vinglar.
kvällsslafspussar