onsdag 11 november 2009

Runt omkring

Jag kan nog kalla mig vakthund nu.Jag vaktade mattes smörgåsar väldigt noga i morse vid frukosten. Sedan åkte vi iväg för en skogspromenad, och husse hade med sin kamera och försökte hitta motiv med runda former.Jag vet inte om en så´n här taggig sak kan kallas rund egentligen.Mitt i skogen hittade vi en hel hög med runda former.Dom var instängda med sån´t där läskigt elstängsel.På fälten fanns det inga staket utan jag kunde springa fritt. (Visst har jag lite runda former???)På tal om pricken Sigge, ni kan nog kalla mig pricken Ludde.

Nu ska jag vakta huset medan husse och matte äter gåsmiddag på Jockes restaurangskola. Dom lyckosarna ska först få en aperitif och äta svartsoppa med krås, och sedan får dom stekt gås med tillbehör. Till efterrätt blir det skånsk äppelkaka med vaniljsås. Flax, flax, Ludde

PS. Jag gissar att husse blir lite rund under fötterna ikväll och då kan man ju skicka in en bild av honom till Tessans fototävling... DS

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Jaaa, skicka in en bild på runde husse.
pussar

Hillman sa...

Runda former, ja det måste bli min mage då, för den är väldigt rund efter dagens smaskande. Här har det serverats stekt kycklingfilé, vi fick flera bitar som matte stekt bara åt oss, inge kryddor inge salt, bara smask till oss. Sen blev det hundkulor och frolic samt ett par bullbitar till fikat. Så nog är min mage rund allt, undras om det platsar i tävlingen vill säga.

Förresten varför fick inte du följa med och smörja kråset med gås?

Taxkramisar.

Kasper sa...

Det där skulle minsann ha varit en middag för mej! Men inte för matte, för hon har fågelfobi när det gäller mat. Så här lagas aldrig varken gås eller kyckling! Synd om mej, visst är det!!! Hon har förresten fobi när det gäller blodmat också, men torka blodpuddingsbitar åt mig, det klarar hon i alla fall.
Tror jag skulle gilla svartsoppa - fast inte om man blir rund under tassarna av den, förstås. Tänk, att ha FYRA ben att vingla på...

Tessan von trötter sa...

Haha ja den bilden vill vi se "runda fötter på husse"....:) Den där taggiga saken var väldigt vacker, skulle göra sig som en förstoring på väggen!

Den middagen är jag inte så jätte avundsjuk på...lät väldigt flottigt och fettigt;)

Ha det gott lilla runda vakthunden!

Malte och Snoken sa...

hihihi tyckte sista fotoförslaget lät lysande!!
ååå va gott det lät med gåsmiddag! Matte o husse ska på gåsmiddag på lördag, 4 rätters på nåt gästgiveri med all sorts mumma! Orättvist nog är inte taxar välkomna o vi surar redan över tilltaget men matte har mutat oss med ett ben idag!
slafspussar

Sigge sa...

Ha,ha vill se bilden på husses runda fötter!
Är han bakis eftersom det är tyst här?
Middagen får de behälla själva säjer matte som vägrar både fågel och blod

Giah sa...

Matte och husse pratade om framfötter (att visa?)
och bakfot (att få om?)
och nu du om runda fötter???
Hur mycket konstiga fötter fins det???
Husse och matte har bara två var???
Rakt under sig, vare sig fram eller bak???
Har letat men bara hittat fram och bak TASSAR!!! :)
Så fota dom runda din husse har så jag får se ;)

En massa skitiga fötter och tassar blir det i detta väder i alla fall...Matte börjar tröttna på stampade jordgolv!!!
Hinner bara tvätta dom så är det dags igen...Även om vi tvingas in i tortyrkammaren allt för ofta för att tvätta underredet ;)
Valparna hamnar i tvätthon flera ggr/dag stackarna...Och ändå är det LERIGA TASSAVTRYCK på golven för det mesta??? Dom springer ut och kissar ganska ofta ju...passar på att leka och gräva i leran då ;)

Så nu vill vi ha fruset på backen säger matte!!! Gärna lite snö med så det blir vitt och fint :)

Du ser så söt ut när du vaktar matbordet ;) En bra syssla tycker jag :)

Nospussar Giah