lördag 21 november 2009

Smile

Till slut kom solen fram ändå.Jag gick upp på berget, högst upp i vår trädgård, och satt och njöt av utsikten över grannarnas hustak.Husse provade om den nya kameran klarade mitt leende, men skitkameran fattade inte ett dugg!Inte den här glada minen heller! Den kunde väl ha koll på svansen i alla fall. Släng den i soptunnan!!!Den enda som log när jag provade den nya reflexjackan var husse... Jag tänker bara ha den på när det är kolsvart ute, 30 grader kallt och ingen annan ser mig.

Sara, Anders och Coco kom och åt lunch hos oss när de hade varit vid vår vårdcentral och tagit sina knorrsprutor.
Cocos stora skratt hade kameran inget problem med!Saras Mona Lisa-leende gick också bra. Jag får nog ta ett snack med hundombudsmannen. Ren och skär diskriminering!Coco som kan nästangå upptäckte några kylskåpsmagneter.De var riktigt roliga tyckte hon.

När dom åkt hem, gick vi en promenad, men de bilderna kommer i morgon. Nattpussar! / Ludde

9 kommentarer:

Tessan sa...

Du Ludde...ingen kamera i världen finns som kan fånga ditt vackra leende, men jag lovar vi kan alla se det ända in i våra hjärtan, sådet så! Skäms inte för din tjusiga reflexväst, du ser hur cool ut som helst, sträck på dig och ha den inställningen att ALLA är jätte avis på en sådan snygg muskulös grabb som dig!! Jag har länkat rätt nu...ocjh svurit över att jag inte kan ändra i stilmallen så att testen som ni gör i inläggen blir vit istället för svart nu när jag ändrat lite färg på designen....hmmm aldrig får man bli 100% nöjd;)

Puss på din vackra nos killen!

Tessan sa...

Ja och jag stavar som en analfabet;)det ska vara "och" svurit.... "texten" i inläggen....

Ja bara en lite rättelse såhär på kvällskvisten:)

Kasper sa...

Hihihi - håller med! Vilken skitkamera som inte klarar ditt leende!! Du ser ju superglad ut, med dom där hängande mungiporna!!
Dessutom SKA en bra kamera klara en glad svans!!!
Fast det är klart - den var ju en PRESENT, och då kan man väl inte klaga och byta till en annan?
Synd!
(Kan berätta att matte sitter här och småskrattar hela tiden... Borde hon verkligen inte göra åt en så här sorglig sak!!! )

strövelstorpslagottona sa...

Snyggaste hunden i kvarteret är du i din coola väst. Håller helt med Tessan i övrigt. Det syns ju på långt håll hur du ler!!!
Du är bara så charmig.
pusselipussar

Edith sa...

Hej Ludde, Din reflexjacka är superfin, den ska du vara stolt över. Det är inte alla som har en sån.Din lilla minimatte ser helmysig ut. Jag förstår att hon är snäll med dig. Jag har också en minihusse. Han är 2 år och supergullig med mig. Ha' det!

Sigge sa...

Tänk på fördelarna med den Ludde.
Man syns bra och det är ingen risk att jägarna tar fel på dej och nåt de tänker skjuta.
Jag har ju min när det är risk för jägare i skogen.
Förresten så SER jag ditt leeende!

Malte och Snoken sa...

vilken min! men ludde du var jättefin i din reflex"rock"! visåg din bild på tessans blogg o vi tycker du skulle ha vunni,t så fin så fin! o grisöron är ju bara det bästa vi vet oxå!
slafspussar

Arlo sa...

Väldigt tuff reflexrock du fått, Ludde. Själv har jag bara ett litet reflex-skynke över manken och en dinglande sak i som ständigt trasslar in sig i bröstbehåringen.
När vi hundar ler syns det kanske inte så tydligt på foton, men våra hussar och mattar känner det i hela kroppen, det är jag säker på.

Hillman & Illerson sa...

Vilka snygga foton på dig, du gör dig väldigt bra på bild, sen att kameran inte fattade ja det får du nog leva med.

Snygg rock förresten, du kommer att lysa som en ficklampa i mörkret.

Taxkramisar.