lördag 14 november 2009

Strömlöst

Vi åkte iväg med bilen för en promenad på ett ganska nytt ställe. Matte och husse körde förbi det stället där vi plockade svamp senast och parkerade lite längre bort på den grusvägen., straxt innan skyltarna med motorfordonstrafik förbjuden, PRIVAT VÄG! och liknande glada upplysningar.Jag fick inte springa in i skogen på den ena sidan för där var det jakt med lösspringande drevhund enligt en varningsskylt.Det positiva med den här promenaden var ändå att här fanns det inga trådar kvar i elstängslet, så jag kunde gå och sitta var jag ville. Matte kokade kalvtunga idag, så det fick jag till middag.Husse bakade hjärtekex till mig och jag har fått såna både till förrätt och efterrätt. / Ludde

6 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Sån tur att strömmen var borta, den är ju alldeles onödig för en Ludde. Vilka smaskiga kex. Det verkar som din husse har fått samma bacill som mamsen, bakbacillen.!!! Men det är den trevligaste sjukan vi vet.
bacillpussar

Hillman och Illerson sa...

Vilket tur du har först är staketet strömlöst sen bakar husse kex till dig. Åh, om du visste vad bra du har och tunga till middag, smaskens. Idag vet jag inte vad det blir för mat men det blir säkert nå bra för det är bara matte och hennes valp som ska äta och så vi förstås.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

kalvtunga minsann o hembakade kex....fnys! o här blir man bara lämnad ensam utan godsaker!! vi packar åter väskorna!!

taxenmilton sa...

Har du ätit upp alla kex ännu, för det var väl meningen att dom skulle gå åt på än gång???? Här är det inget vidare väder idag, vi ska åka till Nyckelviken och promenera idag, fy va trist... åsso blir man kall o blöt, Taxgos Milton

Kasper sa...

Borde aldrig finnas elstängsel där hundar kan tänkas vilja vara! Som i mina skogar till exempel, där finns inga.
Kalvtunga - varför får jag aldrig nåt sånt? Kan förstås bero på att matte är nån sorts halvvegetarian, fast hon visst äter kött ibland. men inte alls lika ofta som jag skulle vilja. Tur att hon åtminstone unnar MIG både märgben och grisöron och en massa annat godis också. Men kalvtunga - det kan jag titta i månen efter, säger hon! Vaddå, DÄR finns väl inga tungor heller!!??
Tror jag gör Malte och Snokis sällskap hem till dej, dom kan ju hämta upp mig på vägen!

Sigge sa...

Tror jag kommer ihop med Malte, Snoken och Kasper.
Tunga ger matte kräkkänslor påstår hon.
Fast ok hon är lik Kaspers matte och äter ytterst lite kött.