fredag 13 november 2009

Inte min dag

Den här dagen blev lite annorlunda. Det började med att husse hissade flaggan när jag gick ut med matte i morse. Sen stekte dom bacon och ägg till frukosten (huse hade beställt det). Efter frukosten tog husse fram snabeldraken och matte stökade ovanligt mycket i köket. Då kom jag på vad det var! Husse fyllde 65 år i dag och vi skulle få middagsgäster. Efter kaffet tyckte jag att dom behövde en stunds avkoppling, så jag tog med dom på en promenad. Vi kunde inte åka någonstans med bilen, för dom hade provat vilken drink gästerna skulle få. Dom hade hittat en flaska vinbärsvin i källaren som dom gjort för 30 år sedan, och den fick tydligen godkänt efter filtrering.Vi gick rundan ner till sjön, och nu var det inte många båtar kvar vid bryggan.Det var lite svårt att dricka från bryggan så jag fick dricka när vi kom fram till mitt badställe.På kvällen när gästerna satt sig till bords höll jag mig i närheten av Coco, för hon hade lärt sig att slänga godbitar till mig, fast när hon började kasta kräftor drog jag mig undan lite. Slafs på er, Ludde

9 kommentarer:

Stellao Doris med matte Lotta sa...

Ett jättegrattis till din husse så här i sista minuten!!
Vilken dag va, bad och kalas, det kan knappast bli bättre!

Kramar till er alla

strövelstorpslagottona sa...

Lite sent, men vadå. HURRA på din husses födelsedag.
Är det så att din husse är bra på att göra vin?
Jag har ca 30 kg vindruvor från våran vinstock i frysen och behöver ett bra vinrecept.Alla tips mottages tacksamt.
Trevlig helg på er och pussar

Lukas sa...

Lukas hälsar och GRATTAR på 65-årsdagen. Hipp, Hipp, Hurra!

Hillman och Illerson sa...

Ja, kräftor ska man akta sig för, de där stor klorna kan de nypas med även om de är kokta så skulle i alla fall vi ta det säkra före det osäkra.

Så får vi väl säga Grattis i efterskott till din husse då, hoppas att han inte är för trött idag utan att du kan få dig en långpromenix.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Men va kul, kalas och coco, kan det bli bättre och jätte grattis till din husse, lite i efterskott hoppas att din husse "orkar" vara med dig i dag och inte har ont i håret. Massor med kramar o grattisar ifån Milton och bihang nä kräftor är inge vidare gottis, men du fick nog något annat du tycker om.

Kasper sa...

Vi har den äääran, vi har den äääran att gratuleeera... fast en dag i efterskott. Men välment är det i alla fall, hälsa husse det!

Kräftor - skulle jag nog kunna tänka mig, till exempel innehållet i nån klo. Fast jag är förstås inte bortskämd med kycklinglever och sånt! ;)

Sigge sa...

Kräftor har jag aldrig testat.
Matte släpper ju inte in nåt som levt i vatten.
Bra att du kan börja dressera Coco.
Hur mår husse nu?
Känningar i håret eller?

Giah sa...

GRATTIS!!! Till din husse!!! Vilket bra kalas när Coco var med och kastade godsaker...Kräftorna var nog ett misstag...Hon kanske bara ville bli av med dom...och glömde att du satt där ;)
Puss Giah

Malte och Snoken sa...

hurra hurra för husse den dan!! vi är ledsna att vi missade rätt dag!!! hoppas husse fick en mkt mysig dag med mkt uppvaktning o nån fin present typ ett märgben!
slafspussar
ps! vi gillade rumpbilden på bryggan, stilig bakdel!