måndag 30 november 2009

Skogsben vid torpet

När husse fikat hemma och jag hade letat Markies åkte vi till torpet. Husse ville gå en sväng i vår före detta svampskog.Till min obeskrivliga glädje gjorde jag ett härligt fynd.Ett riktigt gammalt hederligt ben!Det var inte dumt att gnaga på i mossan.Husse hittade ingen svamp utan blev bara blöt om fötterna så vi gick tillbaks till torpet och kollade badplatsen.Det dröjer nog länge tills Coco och jag kan bada här igen. Det var bara en massa fåglar som badade långt ut på sjön.Husse plockade med sig några äpplen som låg under ett träd och bakade dom i ugnen.Han värmde lite lammfilé till middag och åt äpple till efterrätt. Själv åt jag några av husses köttbullar och pasta till kulorna.Nu ligger jag och väntar på att matte ska komma hem. Är det långt till onsdag kväll??? Jag saknar henne så!!! Ludde

PS Jag tycker att husse skulle skickat in den här bilden till Tessan, men det är klart att jag började inte vänta förrän idag... DS

10 kommentarer:

Ellot sa...

Stackars dig Ludde som saknar din matte men det är snart onsdag tror jag ... Jag har jobbat som barnarbetare hos sykulan idag, det var kämpigt men jag fick LÖN till slut: Monstermaskinerna var inte så farliga, men jag vågar inte vända rumpam till för man vet ju aldrig...
Puss på dig Ludde
Elliot

Hillman sa...

Tänk Ludde att du ser ut som en tax när du ligger och väntar på din matte, riktigt taxbläng har du fått till.

Sen är jag lite avis på din torprunda, såg mysigt ut där i skogen och säkert mycket varmare än här uppe. Ugnsstekta äpplen tackar jag heller inte nej till, det är smaskens med vaniljsås till.

Taxkramisar.

Kasper sa...

Vilken tur, ett ben i skogen!

Lammfilé och efterrätt med stekta äpplen med vaniljsås, jo jag tackar! Din middag verkar ju också helt okej - jag har BARA fått såna där torrisar idag. Men dom var faktiskt goda!

Ojojoj, så du ser ut att vänta och vänta och vänta. Ett dygn kvar - ett lååångt visserligen, för den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge. Japp, det är så det heter EGENTLIGEN!

Lukas sa...

Vad mysigt ni har det, du och Husse. Vilket underbart ställe, torpet! Tur för dig att Husse är så duktig på mat. I väntan på älskade matte är ju god mat ett surrogat, kanske.

Pussar Lukas

Edith sa...

Vilken trofé du hittade i skogen. Inte illa. Vad duktig din husse är att laga till olika rätter. Dom där äpplena med vaniljsås ser mumsiga ut. Snart kommer din matte. Det är ju onsdag i morgon. Håll ut!

Stella sa...

Nu är det snart onsdag och din matte kommer hem, gissar att du tar emot henne med öppna tassar :-)

Härligt fynd du gjorde i skogen, Dorran skulle behöva ett extra ben, hon kanske kan få låna...

Kramar till dig och hussen

strövelstorpslagottona sa...

Ett sånt bra fynd, bra att trösta sej med när man längtar och är mattelös.
pussar

Giah sa...

Va duktig du är att passa husse!!!
Ni ser ut att ha haft en mysig tur :)
Din matte kommer i morgon, bara så du vet ;)
Förstår att du längtar...
Flocken SKA HELST vara samlad!!!
Här är det Husse som försvinner ofta...Jobbet heter det visst???
Men han är inte borta lika länge som din matte...

Puss Giah
Ps. Alyza mår bättre
Glömde skriva det i tidigare bloggen tror jag...
Är så trött så jag minns inte vad jag skrev nyss...Godnatt!!!
Ds.

Tessan sa...

Lilla Ludde då....undrar ifall det är husse som kanske saknar matte mest;) Men du vilken hejjare din husse är på att laga mat! Hade inte gått härhemma...Om jag åker bort så är det nog korv och korv och kanske lite korv som gäller, eller en tallrik müsli:)Näää har skämt bort husse alldeles för mycket så huslig är ngt han inte vet hur det stavas till. Jo om vi hade haft ett hus, för händig är han till tusen!

Sov sött ( hmmm hade du benet med dig hem? )

Malte och Snoken sa...

men ååååååååååååååååååå va trist utan matte....
fast vi tycker det låter som ni har det riktigt mysigt vi! undrar om husse smällde i sig alla äpplena?
vips så e det onsdag, kommer du dansa av glädje? det gör vi taxar! kanske du kan välta matte istället? det skulle vi gjort bara vi hade haft mer tyngd bakom så att säga men vi gör vårt bästa o sträcker ut i vår fulla längd!
pussa mkt på matte från oss
ps! kissa i hennes handväska?lite taskigt var det ju å åka från dig!