onsdag 18 november 2009

Grått!

Först var matte och husse iväg och fick sina "vanliga" flunsasprutor efter en timmes köande.Jag fick ligga hemma och vänta.Sedan åkte vi iväg för en promenad.Jag hittade en gummiboll med snöre i skogen och en massa smaskiga älgtvåor.Dikena var vattenfyllda av allt regn och fler leråkrar var nyplöjda.De gamla var ganska leriga dom med.Synd att jag inte har någon annan att rejsa med. När jag blev avspolad i duschen kom tyvärr älgtvåorna och lite annat upp, så jag var jättehungrig vid middagen. Då fick jag kulor, stekt ägg och kalvtunga, så nu mår jag bra igen. Natti natti! / Ludde

7 kommentarer:

Rudi sa...

Ludde, jag skulle så gärna vilja rejsa med dig på leråkrarna, det är jag jättebra på också. Jag har aldrig par-rejsat med någon kompis i leran men det måste vara dubbelt så kul! Matte tycker inte att det är en passande sysselsättning alls. Konstigt!
Ha det bra i gråvädret!

Malte och Snoken sa...

snygg ligstil, he he he...
vet ingen annan än du som kan ha så kul med en leråker, kanske matte ska börja rejsa hon oxå sådär som en galning för att riktigt uppskatta dom till fullo!?
matte säger att mutor finns med i "bilden" när det är fotogaferingsdax, plus att vi är så jättenyfikna och vill veta vad som ska hända och rätt lugna killar som lyssnar på vad matte säger. Faktum är att vi kommer rusande till matte om hon sätter sig på golvet med kamera för då vankas det leversnitt eller nåt gott. Däremot om matte går förbi med kamera när vi ligger ner vänder vi gärna bort huvudet eller kastar oss upp ur gulliga positioner precis om att du ska inte tro att du kan fota oss hur som helst!!
slafspussar

Malte och Snoken sa...

liggstil... ligstil det kan ju va vad som helst...

Sigge sa...

Jag skulle också kunna komma och rejsa ijhop med dej på närmaste leråker.
Men älgkulorna får du äta själv.
Människor är ju av naturen synnerligen trögtänkta men förhoppningsvis förstår din husse nu att du inte ska torteras.
Tror jag ska testa att spy i tortyrkammaren jag också nästa gång matte släpar dit mej.
Allt för att hon ska fatta att jag aldrig ska torteras.

Tessan sa...

Kan lova att Primo speciellt, velat rejsa på dom geggiga åkrarna!! Vilken underbar stil du har när du ligger i din bädd:)

Din huses kamera verkar ju vara suverän ju!! Vi väntar på massor av tjusiga,leende mörkerbilder nu!!
Tjingtjong, snart dax för primos "specialsökkurs"

Lukas sa...

Vad härligt Ludde! Att rejsa....åh lyllos...
Men älgtvåor :-)) kan väl inte ha smakat gott?

Kram Lukas

Hillman & Illerson sa...

Visst är det häftigt att snosa på älgtvåor, vi brukar försöka rulla oss i dem men matte är alldeles för snabb. Vi tror att hon är tankeläsare för hon stoppar oss prexis när vi tänkt tanken.

Taxkramisar.