fredag 20 november 2009

Fotodag

Husse har kutat runt som en skållad råtta och knäppt med kameran hela dagen. Tänk att han alltid ska vara ute i sista minuten...Tessans fototävling har temat "Det bästa jag vet", och eftersom Coco inte kommer hit förrän i morgon så har han naturligtvis tagit en massa bilder av mig.Den här hade nog passat bättre på "Runda former".

På eftermiddagen promenerade vi hem till Tore och drack kaffe. Jag fick leta frolicar där och det var lite klurigt när det var på ett nytt ställe, men jag hittade allihop. Husse demonstrerade sin nya kamera och ställde in den på "Smile" och riktade den mot Tore.
Så fort Tore log tog kameran själv kortet utan att husse behövde trycka på avtryckaren. Han ska pröva det på mig i morgon!!!När vi gick hem var klockan fyra och det var jättemörkt, men det gick bra att ta bilder ändå.Det är nästan så att gatlyktorna lyser för starkt.Vilka fina kräftfiskebilder han kommer att kunna ta... Nu har han i alla fall skickat en bild på mig till Tessan, men jag hann inte kamma mig innan han tog bilden, så det lär nog inte bli många poäng där. Stort leende från Ludde!

5 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Vilken braig kamera, behövs det bara att man ler?
Jättebra bilder. En del av våra blev jättekonstiga, mamsen fattar nada, som vanligt.!!! Klart som tusan att du får poäng. Hur som helst är du lika snygg kammad som okammad. Solen kommer till dej i morgon har vi bestämt.
Trevlig helg och pussar

Kasper sa...

Bra kamera det där! Min mattes tar t.ex. inte alls lika många!
Hihihi, ska bli kul att se resultatet när din husse i morgon ställer in kameran på "smile" och riktar den mot dej!
Blir förstås en toppenbild!
Natti!

Malte och Snoken sa...

jo men det finn sju inget snyggare än du så vi tror du vinner hela tävlingen!!

Malte och Snoken sa...

finns ju skulle det stå, inte finn sju...

Hillman & Illerson sa...

Vilken mysig promenix du varit på, du gör dig bra på bild Ludde, du kommer säkert att vinna fototävlingen.

Taxkramisar.