fredag 6 november 2009

Hos Bosse

Matte och husse skulle gå på matmässan Det goda köket i Älvsjö idag så jag fick vara hos Bosse.Vi gick ut på flera promenader.På den sista promenaden gick vi till hans bror Åke med lite post.När vi varit där gick vi hem till mig, och då hade dom kommit hem från mässan. Jag uppförde mig kanske lite okontrollerat, men jag vart så himla glad att se dom igen... Jag fick de sista av mamma scans köttbullar till middag, så nästa gång så blir det nog husses egna köttbullar hoppas jag. Nu öser regnet ner, men jag har varit på sista pinkrundan med husse, så jag ska ligga och torka nu. Våta drömmar, Ludde!

4 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Tänk att du har fått ta hand om Bosse idag. Duktigt av dej att se till att Åke också fick post. Det har egnat på oss också idag, men vi tycket det är kuligare att gräva då.
Kulig helg på er
puss

Malte och Snoken sa...

jasså fick du passa bosse nu igen, han verkar bråkig den där bosse man får passa på han mkt!
å matmässa lät smaskigt, kom dom hem mätta därifrån tro?
lördagsslafsar

taxenmilton sa...

Ludde du är en heder för taxarna, va räddder om Bosse och Åke, så klart att du blir glad när dina kommer hem. Själv har jag nog inte gjort någe bra idag, jaaaaaaaaaaa morrat lite förstås när HON skulle prova överrocken men va dååååååå. Lördagsgos Milton

Hillman och Illerson sa...

Du är en härlig hund och va mysigt att du har någon som du kan vara hos, när din matte och husse är borta. En sån kompis måste man vara rädd om.

Taxkramisar.