söndag 29 november 2009

Kvantitet

Verkar som om Ikea mest går på kvantitet.Hux flux blev det en tvåbening... / Ludde

10 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Så rolig din rådis ser ut. Ett ben på var sida, fast på tvären. Tänderna sitter i alla fall kvar ser vi, akta dej för dom.
pussar

Tessan sa...

Oj oj den såg lite sliten ut Råttan:) Ser att du hunnit göra massor som jag inte hunnit läsa om....Surdegsbrödet blir jag jätte avis på:( nu ska husse in på nätet och betala räkningar så jag ska "hoppa ur " nätet ett tag så det går fortare! Men du vilken underbar stil du har i din bädd, STÖRTSKÖN!!

Sov sött

Stella sa...

Haha, så ser alla våra leksaker ut efter att Dorran satt tänderna i dom, lite kul faktiskt att det BARA är våra leksaker hon förstör, inget annat!

Ha det underbart!

Kasper sa...

Matte ska åka till IKEA endera dan - ska be henne att INTE köpa just en sån råtta åt mej!
Fast antagligen kommer hon bara hem med en massa ljus och sånt!!!
Och en kudde och en madrass...
Tycker inte att hon riktigt har sinne för det där med shopping!

Elliot sa...

Åh Ludde vad häftigt, så vill jag oxå göra med mina leksaker. Ja, Kulan skall lämna in minnet på lagning i morgon och gud vet hur det skall gå, bara det går fort säger hon så hon kan ta många bilder på mig. Vi skall länka till dig oxå bara trögkulan lär sig hur man gör :-)
Elliot

Rudi sa...

Bra, då vet matte att inte köpa råtta till mig! Fast jag önskade mig just en sån efter att ha sett din på bloggen. Förra julen fick jag något liknande och den höll typ 5 sekunder, sen såg jag den aldrig mer. Fast det var väldigt roliga fem sekunder, det var det!

Malte och Snoken sa...

dom där skitråttorna har matte fått sy ihop från dag ett o sen blev de så trasiga att de förpassades till soporna!
skitråtta!

Hillman & Illerson sa...

Så där brukar våra mjukdjur bli att se ut oxå när vi har rasat runt med dem ett tag. Stoppningen är oxå rolig att dra ur, matte brukar få lov att använda nål och tråd så de blir hela igen.

Taxkramisar.

Edith sa...

Jag har också precis en sån råtta - men den har ännu så länge 4 ben kvar. Allra mest älskar jag min mjukisåsna Ior. Han är cool. Ha' det!

Giah sa...

Matte har slutat ge mig mjukisdjur :( ja leksaker överhuvudtaget om inte hon är med och leker...Kallar mig piraya ??? jag gör småbitar av det mesta på max två sekunder och det uppskattas inte!!! Tråkmatte!!!

Nu har jag hunnit leka med valparnas grejer emmellanåt ;) Gäller att passa på!!!
Dom kan ju leka med småbitar eller hur???

Fast matte vill INTE ha småbitar som fastnar i deras magar säger hon...Så det gäller att vara snabb och smita undan med prylarna ;)

Nu börjar småttingarna nå upp och sno ner saker från bordet och bänkarna i köket + att dom tar allt dom får tag i, i övrigt med...Skoj att fler än jag får mattes uppmärksamhet:)

Dahro var mycket bättre på det förr... Numera "snor" han inte med sig så mycket längre...Börjar bli klok säger matte...hon tycker jag oxå ska bli klokare???
När jag har så skoj???
Hon är INTE riktigtklok tror jag!!!

Kram Giah