fredag 27 november 2009

Lutande skogen

Vilket läskigt ställe vi åkte tillidag!Det började bra för solen sken och vi promenerade på ett nytt ställe.Där fanns det härlig nyplöjd lera att springa i. (Jadå, det blev tortyrkammaren när vi kom hem!)Himlen var blå.Stora ytor att springa på (Har du svårt att se lilla mig, blir bilden större när du klickar på den) Man kan nog säga att livet lekte men plötsligt var vi inne i den lutande skogen, där träden nästan hade blåst omkull i den stora stormnen. Fy så läskigt det var.Husse fick stå och hålla i det lilla trädet för annars hade inte jag vågat sätta mig där.Jag kom trots allt helskinnad ut ur skogen, men dit vill jag inte gå nå´n mer gång.Nu ligger jag och torkar efter besöket i tortyrkammaren. Blöta tassar, Ludde

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Vilket äventyr du har varit ute på. Vi hade nog inte sett dom lutande träden. Vi är ju så snabba när vi springer. Lutande tornet i vårat hemland har vi sett, men inte lutande träd.
Vi voffar en härlig TORR helg. Vi har blivit blöta ovanifrån som vanligt
pussar

taxenmilton sa...

Nää det låter läbbigt där vill man inte vara. Så det bidde lite tvagning då när du kom hem Illa. Idag skall jag vara med hussen får se vad vi hittar på, men det är inge höjdar väder, Ha en jätte fin Lördag Nosgos Milton

edith sa...

Oooh vad spännande det verkar. Matte blev alldeles yr i huvudet när hon tittade på dom lutande träden. Håller med om att det var lite läskigt. Ha' det!

Arlo sa...

Ujuj, vilken konstig skog ni hittade. Var det inte svårt att pinka på träden när de inte stod raka som de ska?

Sigge sa...

WOW vilken häftig skog!
Jag som har såna massor med jättelika skogar, men nån så där häftig har jag inte.
Träffade Rudi idag och fick såna där smarriga hjärtekex av honom.
Tror du att dina människor kan maila receptet till min matte?
Ifall hon får för sej att baka nångång.

Hillman & Illerson sa...

Nu är nog matte trött, har varit lite mycket de senaste dagarna. Det var ju här som den lutande skogen var, ja ja det är så där med mattar, när julstöket sätter in. Vi tror i alla fall att din husse driver med oss, så det så.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

men oj vilken lutande skog, kan ju inte va bra det där? borde stå på världsnatur-listan över konstiga skogar!!