onsdag 4 november 2009

Länge i bilen

Vi åkte till Örebro idag och hälsade på husses Pappa och hans fru Karin. Det tog nästan två timmar dit för husse körde bara i 90 hela vägen. Han påstår att pensionärer inte behöver ha så bråttom. Vi fikade när vi kom fram, och sedan promenerade vi i Wadköping en och en halv timme. Det var mest gamla tråkiga hus där och en och annan and som simmade i Svartån. De flesta husen fick jag gå in i, men jag tyckte nog bäst om att gå och nosa utanför i hörnorna. Jag fick smaka en ynka liten laxbit av husse när vi åt sen lunch. När vi åkte hem var det mörkt och snöslask, så jag såg inte så mycket. Jag fick en redig portion av "ni vet vad" när jag kom hem i alla fall, så nu ska jag sova gott när jag sett vad ni haft för er... Nattkramar, Ludde

5 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Så du har varit på resande tass i dag. Härligt med nya outforskade platser. Skönt att ni kom hem trots snöslasket.
Nu ska vi blogga
pussar

Tessan sa...

Kul med lite resa...Vi orkar inte blogga ikväll, det blev lite sent och jag måste in i duschen!

Men vi kommer igen i morgon!
Natti natt!

Kasper sa...

En ynka laxbit - hmmm - men du fick nog KALVSTEK eller nåt annat smarrigt till middag, antar jag, Lyllos dej!!!
Verkar skojigt det där med Wadköping - och visst är det kuligare utomhus när man liksom får pinka in det man tycker är värt det!

Hillman sa...

En liten laxbit är bättre än ingen laxbit, känner jag din matte rätt så fick du säkert något läckert när du kom hem. Kalvstek eller någon annan kulinarisk anrättning.

Du var nästan på mina hemtrakter när du var till Örebro, ja jag bor inte där nu men vi har bott inom det länet. Vi bodde i norra ändan på Örebro Län, dit hämtades jag från min uppfödare i Stockholm, närmare bestämt ute på Gärdet. Tänk vad tiden går, det är snart tretton och ett halvt år sen jag var valp och kom till min familj. Nu har vi (jag och brorsan) bott här uppe med familjen i 11 år, nej, nu får jag inte bli nosaltisk eller vad det heter.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Nä titta på gamla hus eller slott tycker jag inte heller om, men lukterna det finns så mycket spännande att lukta på !! Tycker det är bra att din husse inte stressar på, min är det lite värre med bråttom, bråttom, jag tror att jag skall be matte att ta fram lite lax till kvällen bidde sugen. Nos gos Milton