måndag 9 november 2009

Liten promis

Igår var vi hema och sågade sly och ris som vi slängde i Jockes conteiner. Matte och jag kollade mest och husse fick jobba som vanligt. En och annan pinne blev det till mig också. Husse skulle göra köttbullar av köttet han malt, men det blev pannbiffar istället för färsen blev för lös. De smakade jättegott ändå och jag fick sådana med pasta till middag både igår och idag. Promisen blev bara liten idag för när vi följt den vägen vi skulle gå i en kvart, blev det stopp. Någons trädgård eller klättra genom elektriskt fårstängsel lockade inte, så vi vände tillbaks till bilen. Jag hade ju gjort både ett och två, så jag var nöjd med att åka hem och tugga lite på sista delarna av knosan istället. Kramisar, Ludde

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Du har då en duktig och påhittig husse. Men även den bäste behöver en hejarklack. Vi har också fått pannbiff idag, mums. Förståndigt att inte gå genom elstängsel, inget bra.
Vi tackar för grattis till våra "förfäder"
pussar

Sigge sa...

Du Ludde det där sly och ris jobbet lät som ett perfekt hundjobb.
Om inte annat kan man till människornas förtvivlan släpa det till ställen man själv finner lämpliga och människorna får släpa ännu mer sen.

Hillman och Illerson sa...

Får du ben, tänk om vi vetat det igår slängde matte ut ben till rävis, efter att de styckat klart. Rävis får massor av godis för matte tycker inte att vi ska äta senor och det feta på köttet, det får gå tillbaka till naturen säger matte. När vi smakar då får vi bara rent kött och det betyder fina bitar. Matte är nog inte så dum, sen brukar vi vara med när hon packar älgfärsen i påsar, då ramlar det alltid ned lite på golvet.

Taxkramisar från två nöjda vänner.

Malte och Snoken sa...

köttfärsbiffar va! du äter bättre än matte o husse! vi flyttar nu! vad har du för adress så vi vet va vi ska skriva på paketet innan vi frankerar oss!
syns snart!

Giah sa...

Mums!! Köttfärsbiffar är INTE så dumt!!!
Du ser ut att ha haft det skojigt på promisarna...Det är ju sååå skoj att kolla leråkrar och hoppa över diken...Matte gnäller att vi blir sååå skitiga då ;)
Fast nu är det lervälling på tomten med :( Trist!!! Ja INTE leran men tortyren när man ska in igen ;)
Nu är det bara Alyza och Amigo som SKA BO KVAR HÄR + Azca som fortfarande söker ett eget hem kvar här hemma...
Så det har lugnat ner sig betydligt...
Matte tar dessutom med dom tre på äventyr så jag och Dahro får det riktigt lugnt ibland!!!
Fast jag tycker nog att det är JAG som ska med matte på ALLA ÄVENTYR så det så!!!

Sväng här förbi och hälsa på någon gång...Inte så lång omväg om ni åker till Örebro...
Nospussar Giah

Kasper sa...

Klart att husse behövde en hejarklack. Tror att du och matte skötte er förträffligt!

Jaså, du har ätit pannbiff och spagetti i två dagar. Jaha. Det har du. Ätit. I två dagar. Pannbiff och spagetti................

taxenmilton sa...

Ja här har det åsso blivit skogspromenad, men vi behövde inte vända, det var bra att du såg elstängslet så du inte gjorde dig illa. Du är en riktig skogsludde som hjälper till med alla pinnarna Ha en skön kväll Milton