tisdag 10 mars 2009

Tvungen

Kände mig tvungen att ta ut matte och husse på promenad trots vädret.Knappt att man hittar några pinnar i snön.Såg att det satt fast något nytt på en av stolparna.Åh så korkat, fria påsar till alla. Vad ska man då nosa på och tugga i sig om alla plockar upp efter sina hundar. Går väl inte att leva på bara harbajs och rådjurskulor...

Jag försöker lära matte tyda signaler.
Fäller ut höger öra = Svänger höger... Undrar om hon fattar galoppen? Kramsnö på er, Ludde

6 kommentarer:

Anonym sa...

hej luddepojken,
vi försöker lära matte att ge oss massa leversnittar hela tiden men hon är jätte dålig på det! om du vet nåt bra knep får du gärna hjälpa oss att få pli på matten.
kalaskramar

Anonym sa...

Jag brukar låtsas att allt dom säger är sitt, så vad dom än säger så sätter jag mig ned och gör "vacker tass". Sen kör jag med "visst var jag duktig och ska få godis"-minen. Det slår aldrig fel!

Anonym sa...

Självklart ska man busa på dejter Ludde!
Du är på helt rätt spår.
Idag träffade jag en brud som blev så kär i mej att hon kröp ur sitt halsband tre gånger!!!

Anonym sa...

Jag är inte så mycket för hundbajs däremot hästskit, när den är frusen så är det en ren delikatess!!

Anonym sa...

Tjena Moss Ludde, mina godaste pluttar det är efter harar, det är mumsigt. Svårt att hitta nu när det är så mycket snö, Men det som göms i snö kommmer.............kramar Milton

Anonym sa...

Haloj!Oj ännu en fin liten tax att följa, och jag som är förtjust i Yorkie Terrier,både du och Milton får mig nu att ändra uppfatning,ni är som lite mer att hålla i så att säga,och så busiga ni är,tack för att du lämna lite tassar i min blog,sånd värmer,skall läsa ikväll hos dig så jag bli lite mer bekand med dig.
kram Ulla