onsdag 2 september 2009

TV4 är pest

Idag hände det nästan en olycka! Matte och husse skulle se på ett program om president Obama på 4:an,och där har dom ju så attans mycket reklam, så det timslånga programmet började klockan åtta och var inte färdigt förrän klockann tio på kvällen, TVÅ TIMMAR senare!Jag höll ju nästan på att göra i pälsen medan jag väntade...

8 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Det var då en konstig kommentar du har fått.
vi vill bara säga att i bland får man vänta rackarns länge. Men vadå, då gör man som man är tvungen. Men du lyckades ju hålla dej.
pussar

Giah sa...

Vilken tur du kunde hålla dig ;)
Visst är det jobbigt att vänta ibland och Tv med reklam gör ju programtiden LÅÅÅNG!!!
Fast ibland är det bra med reklam oxå;) matte brukar gosa extra då och ibland hämta något gott att äta :) Äta gillar jag!!!!!
Nu mer än någonsin!!! föder ju 8 till ;)
Ja det är skönt att komma hemifrån och gå ute och snoka nu när mjölken tydligen runnit till så bebbarna sover mätta och nöjda, lite längre stunder :) och jag är smärt och smidig igen,var lite tungt på slutet...
Vilken mysig dag du hade igår!!! Jag har aldrig varit på någon hundrastplats, men du verkar sköta det bra...
Nospuss Giah

Ludde sa...

Hmmmm, jag plockade bort den där kommentaren. Det var ju bara en reklamputte, och så´na kan jag vara utan... Kanske hittade in här pga rubriken? Vad vet väl jag, en enkel liten vovve??? Jag tcker mycket bättre om era kommentarer. Natti natti!

Hillman sa...

Du har fel taktik, först ska du ställa dig framför tv:n och så måste du gnälla så mycket du orkar, sen ska du springa från dumburken till ytterdörren och tillbaks igen, medans du tjuter så mycket du orkar. Så de förstår att är det nu inte så jag får gå ut då blir det inne, så dä så.
Lycka till och hoppas att du lärt dig något.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

ja se mattar o hussar o deras tvtittande! skulle vi inte ha våran innergård som vi kan springa ut o småpinka på skulle vi väl dans charleston i hallen jämt!!

Sigge sa...

Min matte glömmer för det mesta att sätta på den där Tv:n.
Sätter hon på den så glömmer hon att titta!

taxenmilton sa...

Tur att du lyckades att hålla dig, det är inte kul med reklam det är för mycket i ett program. Och samma tjat o gnat. Hoppas du haft en bra dag idag, här har det varit bra uteväder. Taxisar Milton

saphira sa...

fast man kan springa ute medan reklamen pågår kanske, men ja det är skit med reklam.