torsdag 3 september 2009

Pinkbuske

Kvttenbusken fick inte vara i hålet för husse.Han var rädd att den skulle ta för mycket plats när den vuxit till sig.Nu planterade vi den uppe vid mitt stängsel så jag kan ha den som pinkbuske istället. Pussar, Ludde

8 kommentarer:

Rudi sa...

Man kan aldrig få för många pinkbuskar :-)

taxenmilton sa...

Toppen ide av din husse, du ska se den kommer att bli jätte stor och fin. Vi har kofot till min fästing men den är för liten att få tag i,och jag har bitit lite i den åsso annars är den toppen för fästingar, matte slutade med mitt halsband för ett tag sen, hon tyckte att jag verkade hängig. Vi får se vad vetten säger idag, Fredagsmus o bus Milton

Sigge sa...

Du rosenkvitten har jättegoda och användbara frukter inte ska den bli pinkbuske

Stella sa...

Du har en egen buske, jag har ett eget stenparti, det är bra pinkställen det ;-)

Ha en go helg!!

strövelstorpslagottona sa...

Lyssna på Sigge och var rädd om kvittenbusken. Säg till matte att göra sylt och gelé av bären. Alltså, inte kissa sönder den.
Härlig helg till er
pussar

Hillman sa...

Här har vi inga pinkbuskar men väl pinktallar, men nu har husse säger husse att han ska ta bort vårt pinkställe. Han ska ta omkull tallen, för den är i vägen, så nu måste vi hitta ett nytt pinkställe. Tur att det finns flera tallar, så det ska inte bli något problem.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

en pinkbuske blir väl bra! matte eländig idag med så det blir inte så mkt blogg, hoppas ni mår bra o har hälsan!

Kasper sa...

Pinka på kvitten!? Och du med dina långa ben också... dröjer tydligen innan du kan få god kvittengelé eller nåt på nån god efterrättspannkaka eller nåt... Men du får ju en massa annat gottigt har jag sett, så du kan kanske kosta på dig att pinka på kvitten! :)