måndag 21 september 2009

Bara slickade lite...

Uch så hon skriker ibland, matte!

Det var ju en massa jord på morötterna och palsternackorna som hon lagt på gräset.
Jag slickade bara bort lite jord på palsternackan jag råkade flytta lite på! Bet inte ett endaste dugg! Gaphals!!! Kramar från en hörselskadad hund!

11 kommentarer:

Hillman och Illerson sa...

Stackars dig, vad din matte är stingslig förstår hon inte att du bara var hjälpsam, otack är mattars lön. Du skulle ju minst haft ett grisöra när du var så hjälpsam.

Taxkramisar.

Emma The Boxer Girl (genom matte) sa...

åhh jag vet precis hur det är! man bara vill "hjälpa" till och så blir de som förbytta dessa mattar o hussar.Bara skriker på en och så blir de så arga speciellt om man kollar att det faktiskt går att äta också...
Tack för att du tycker jag är söt, Du är faktskt gullig och väldigt söt själv..
Kram från Emma The Boxer Girl

Doris sa...

Jag förstår så väl hur du har det!!! Själv har jag hjälpt till med att gräva där det ska planteras träd, då börjar de gasta om att här ska det då inte planteras... Hur skulle jag kunna veta det???

Kramar

taxenmilton sa...

Tjena Raggar Ludde, ja man skall inte göra sig till och försöka, det blir nästan alltid fel, det blev ju en riktig fin dag ändå när det var så grått i morse Nattkramar Milton

Kasper sa...

Dom är fåniga ibland, dom där mattarna! Vaddå lägga saker på marken!! Och så menar dom att vi ska fatta att det är DERAS MAT då!!?? Brukar dom kanske äta ben, harbajs och sånt? Dvs sånt som ligger på marken. Eller sånt som är jordigt?
Nä, det brukar dom inte.
Du kunde gott ha bitit ordentligt, både morötter och palsternackor är faktiskt riktigt god hundmat!

Kasper sa...

Glömde ju alldeles bort - vilken toppensemester du haft! Mycket skojigt, även om jag ser hos mej att inte ALLA var vänligt stämda.
Det FINNS rötägg även bland hundar!
Men annars var ju allting bara toppen
Förresten - du för stor? En hederstax får väl vara hur stor som helst? :)

strövelstorpslagottona sa...

Hoppsan!!!! matte gillade inte din hjälp? Skitmatte du har, givetvis ska dom berömma oss för all hjälp dom kan få, eller hur?
pussar

Tessan sa...

TACK SNÄLLA SNÄLLA SÖTA LUDDE!!

Oj så rörd jag blev av den fina fina presenten! Jo då jag har allt fotat och lagt ut på bloggen;) Så synd att jag inte var hemma, och husse skulle väl inte fattat ett dugg om han öppnat;) han är ju liksom inte involverad i mina bloggkompisar....
Massor av kramar och pussar till dig och dina goa "människor"!

Malte och Snoken sa...

Å vi vet! matte är likadan! skrik här o skrik där bara för att man råka nosa lite liksom... och du som bara ville hjlpa till!!
tröstepussar

Sigge sa...

Tänk att människor aldrig kan lära sej att uppskatta vår hjälpsamhet!
Din semester verkar ha varit jättebra.
Ja, frånsett det där jag läste hos Kasper då.

Rudi sa...

Jag håller med Kasper. Lägger människorna maten på marken så får de skylla sig själva om vi tar hand om den! Skrika högt, när du vill hjälpa till...! Skäms, Luddes matte!