onsdag 3 juni 2009

Tomt

Idag var det tomt i doppingboet, så ungarna har nog simmat iväg med sina föräldrar. Jag gick en lååååååååååååång promis med matte och drog nästan inte alls i kopplet. Husse var och hjälpte morbror Åke att byta äldreboende. Han fick äntligen flytta hem till Rönninge igen. Jag hjälpte husse sprida ut lite täckbark under några buskar också. Sån´t är jag bra på! Kram, Ludde

6 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Så duktig du är Ludde, du kan ju allt
pussar

Hillman sa...

Vad du jobbar och sliter, det känns som jag är extra lat när jag läser din blogg. Så då fick du bättre väder eftersom du fick dig en långpromenad. Här är inte väder för långpromenix det blåser så det är tur att matte sitter i andra ändan av snöret. Ja, jag menar som ankare så man inte blåser bort.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Morrn Ludde, ja här sitter jag och väntar på att det skall bli lite bättre väder för en promis men, men det ser ut som att då får man vänta. Ha en jätte bra dag fast det är skit väder kramar Milton

Tessan med "pälsbollarna" sa...

Hörru grabben du verkar vara en mycket upptagen hund;) Oj så fin trädgård och hus du bor i....blir MYCKET avundsjuk;)Min största dröm är att få bo i ett hus på landet....och ha en ny systenkamera:)

Ska ner på stan nu och inhandla grejjor till "du vet vad";)
Må gott!

Malte och Snoken sa...

vi hjälper oxå till med täckbarken, men mera efter att den är på plats så sprätter vi den ännu lite mera på plats...o då blir husse sur, sur för hjälp!? vilken dum husse va?!

Sigge Svamphund sa...

Matte säjer att du ska låta täckbarken vara ifred.
Med en massa tur så kan det växa toppmurklor i den nästa vår.
Du kan du träna som svamphund