torsdag 4 juni 2009

Dementi

Det var INTE tomt i doppingboet idag.Det var nog vi som såg dåligt i regnet igår.I morse hade de flesta dofter regnat bort.Bättre att vara inne och tigga lite vid frukostbordet än att vara ute i regnet.Jag känner ju att det finns godis här.Det verkade som om det blir blötare i vattnet när det regnar, men man måste ju gå på ut på promenad i alla fall. / Ludde

7 kommentarer:

Tessan sa...

Blötare i vattnet när det regnar!! ha ha du är ju rolig du:) Jag har nästan gjort färdigt....du vet vad:) Kommer bli såååå fint;)

Sov sött!

taxenmilton sa...

Men fick du nått godis da, du har ju perfekt fluckt över frukostbordet, jag ser ju bara fötter och där ligger det aldrig ngt gott. Ha det gott i trött vädret Kram Milton

Hillman sa...

Promenixar du alltid i vattnet, tacka sjutton för att du tycker det är blött då, hihi. Jaså, doppingarna var kvar, ja då har du lite att hålla koll på då.

Här lyste solen i morse men det var kallt eftersom vinden låg på från norr. Håller med dig alla spår hade regnat bort, men lite fanns kvar det som var i vinden.

Taxkramisar.

Hillman sa...

Glömde säga att du liknar en strävhårs tax, i alla fall på de bilder där man bara ser ditt huvud. Skulle någon fråga vad du är för ras så skulle jag säga högbent strävhårs tax.

Mera taxkramisar.

Stella sa...

Oj oj oj, nu började snålvattnet rinna här, ost är ju faktiskt med det godaste som finns, hoppas att du fick dig en rejäl smakbit!

Ludde sa...

Tessan! Det ska bli så spännande att få se...du vet vad!

Hillman! Jag går mest på land, men husse tycker tydligen det är roligare att fotografera mig i vattnet. Jag springer förmodligen för fort för hans slöa kamera på land, så det blir mest sudd då.

Milton! Om du äter ordentligt kanske benen blir lite längre så du når opp till bordet.

Stella! Jodå, jag fick ostskivor.

Malte och Snoken sa...

ja vattenpölarna blir ju definitivt blötare iaf!!