måndag 15 juni 2009

Soooooooooooooooooool

Äntligen har det slutat regna!Det är så himla mysigt och kunna vara ute i trädgården.Husse och jag lekte med en boll i solen tills den tog slut. (bollen alltså)På kvällspromenaden kunde jag ha mitt fina halsband. I morgon kanske vi fortsätter med stängslet. Riktiga solskenshälsningar till alla! Ludde

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Solen har lyst på oss också sen eftermiddagen, hääärligt.
pussar

Hillman sa...

Vi hade oxå uppehåll nu i kväll men det blåste kallt som attan, ingen av oss ville vara ute. 9 grader varmt är inte mycket att hänga i julgranen som matte säger. Det var väl tur att inte bollen tog slut, för det skulle ju vara ett elände. Jag leker inte med bollar längre, men tallkottar tycker jag är roligt att hämta om nån har lust att kasta. Du var i alla fall tjusig i ditt nya halsband, jag har ett koppel som blir halsband och allt i ett så att säga. Husse kallar det för jaktkoppel, vi brukade ha det i skogen enkelt att sätta på och att ta av.

Hoppas att du får fint väder i morgon, så staketet blir klart. Då kan du göra tokrusar som en riktig tax.

Nattiskramisar från två slappa taxar.

taxenmilton sa...

Ludde håller meeeeeeeeeeeeeeeeeed är så solsugen. Natti Natti Milton

Tessan sa...

Oj man hinner inte vara borta många dagar för att man har missat massor av nya händelser! Du ser ut att ha koll på det mesta som alltid:) Snygg i halsbandet är du oxå, så du får nog gå ut och dejta nu när det är sommar och "flickorna" är lättklädda....;)
Morsning!

Stella sa...

Tjenare snygging!! Har du sett att jag fått ett halsband som matchar ditt, det är du och jag Ludde....

Kasper sa...

Jag har tokrusat på tomten idag, för det har varit sol här också!!! Just ingen prommis, bara en liten till postis. Och så har jag tagit med mig ett ben ut, jag gömmer det, glömmer det, och blir jätteglad när jag hittar det igen. :D
Är bollar verkligen så kuliga? Jag har aldrig riktigt förstått dom. Kanske skulle försöka bita sönder min, DET vore kanske roligt?

Malte och Snoken sa...

du är stilig i rött!!
vi har oxå haft sol i omgångar men det har inte varit särskilt varmt tyvärr... en taxing vill ha varmt!