torsdag 8 oktober 2009

Mums

Först fick jag vakta huset när dom åkte och käkade lunch på Jockes skola och sedan åkte vi till motionsspårsskogen igen.Jag borde nog tagit hjälmen med i alla fall.Idag fick jag hålla mig inom synhåll, så det var ett väldigt ropande på kom, här går vi och nej hela tiden.När vi mötte någon så skulle jag sitta still också, så det blev en hel del godis eftersom jag naturligtvis gjorde som dom sa. Efter promenaden fick jag vakta det j-a huset igen medan dom åkte och handlade helgmaten. Eftersom jag skött mig exemplariskt hela dagen fick jag plättar till efterrätt den här torsdagen också.Jag fick två med blåbär, två med lingon och tre med äppelmos, och sen fick jag två extra utan något på.Jag började med dom med blåbärssylt. Nu ska jag rulla iväg till flufferiet. Nattslafs, Ludde

5 kommentarer:

Kasper sa...

TUR att jag är en så generös natur och önskar alla mina medhundar allt gott i världen... (Hmmm, säger matte och påminner mig om hur jag brukar vakta mina köttbullar, men vaddå, det är väl en HELT annan sak.
Du har ju skönaste flufftäcket ju, och klart får du godaste maten. Men visst unnar jag dig det - Tycker liksom bara att jag också... men dessväre har man kanske den matte man förtjänar? Fast det tror jag då inte att JAG har i alla fall!!! I varje fall inte idag!

Malte och Snoken sa...

å plättar va mumsigt! det är väl som små pannkakor...det är det enda vi har smakat...matte har inget plättlagg. vilken skön promenadväg ni hade där! såg mysigt ut med skog! vi saknar skog!
slafs i mungipan, kanske lite plättsmak kvar?

Katta & Doriz sa...

Jag brukar också få plättar av min matte. Det är bland det godaste jag vet. Och matte blir glad varje gång hon ser en annan hund som är lika bortklemad som jag...

Sigge sa...

En del har det bra dom.............
Say no more..............

Hillman och Illerson sa...

Vilken tur du har Ludde som får plättisar det är det bästa vi vet men matte gör det inte så ofta, det blir någon gång ibland.

Visst är det mysigt att gå i skogen och kottarna från träden rasar rakt i huvudet på en......

Taxkramisar.