onsdag 1 december 2010

Hyvens matte

Matte har köpt nya fårskinnssulor till sina curlingkängor och då fick jag hennes gamla. Hon är verkligen omtänksam och en sann miljövän.Husse säger att om jag bara sväljer SMÅ bitar så kommer dom säkert ut som ren naturgödsel sedan. Dessutom har han läst sig till att om vi använder kommunens GRÖNA påsar så bryts dom ned i naturen, och då är det bara att singla iväg dom någonstans där dom gör nytta, fast det törs han inte göra för om någon ser det, som inte vet om det, så skulle folk nog bli arga på honom.

Vi hämtade Coco på dagis idag och gick raka vägen hem med henne för det var så kallt så jag fick ha rocken på mig.
Först instruerade jag henne noga i köket hur hon skulle göra med köttbullarna.Hon är VÄLDIGT läraktig för att bara vara två år.När tvåbeningarna hade ätit sushi drack vi kaffe och åt av Cocos pepparkakor.Det är sådana här lamporna som Anders gör. Han skulle nog ha blivit rörmokare.Han gör små också. Lysande kramar, Ludde

6 kommentarer:

Kasper sa...

Cocos pepparkakor - hm, synd att inte jag har nån Coco! Fast ett stort märgben har jag i alla fall fått idag.
Den där Anders - skulle HA BLIVIT rörmokare??? Det ÄR han ju redan, det ser väl jag! Till och med en lysande rörmokare!

Arlo sa...

Attans miljövänlig matte du har. Tänk att komma på just det kretsloppet! Nobelpris till familjen Ludde! Sen kan vi bara hållamed Kaspers fyndiga kommentar om vilken lysande rörmokare ni har. Jag vill också ha en Coco-köttbullsmatare! Jag ska önska en sån till jul.

Edith sa...

Vilken snäll matte som ger dig sina gamla sulor. Det är sånt vi vovvar uppskattar. Lilla Coco verkar vara en superminimatte som ger dig köttbullar. Colliekramar

strövelstorpslagottona sa...

återvinning tycker vi om, men SMÅ bitar bara.
vinterpussar

Hillman sa...

Ludde, det ser nästan ut som om du har näsan i pepparkaksburken men så kan det väl inte vara. Hyggligt av matte att bjussa på sina gamla sulor, det är inte var dag som man kan käka lammskinn, hihi. Lamporna, är faktiskt väldigt ovanliga och snygga enligt matte. Vi vet inte så mycket om lampor mer än att de ofta lyser oss rätt i plytet.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Bra jobbat med Coco.
Men du...........med tanke på vad din husse och matte åt.......kommer du enam till partyt?
Tänkte att de har antagligen inte frisknat till.
Det är ju snart dags.
Köra bilen i diskmaskinen?
Kan jag komma hem till dej och göra det?
Här finns ingen sån och matte tvärvägrar diskmaskin.
Fast Rudi förslog tvättmaskin och matte har tvättstugan i morgon så kanske att hon kan ta ner den i källaren