fredag 31 december 2010

Sista för i år

Jag satt länge på morgonpromenaden och väntade vid grinden.Trodde att jag skulle få träffa Sasha och ge henne en nyårspuss, men hon kom aldrig. Husse och jag skottade lite och gick en promenad till centrum och köpte en glödlampa till morbror Åke.Fick köttbullar och kulor till middag och oxfilé som efterrätt.Örat var jag alldeles för mätt för att orka.Jag kanske orkar det framåt tolvslaget... Mätta nyårskramar till er alla, Ludde!

6 kommentarer:

Arlo sa...

Men örat, Ludde, örat....man kan inte tacka nej till ett öra!!! Oxfilé, jaså, jag fick käka spaghetti till lunch idag. Det är smaskens det! Nu är det snart nyår så man äntligen får gå och lägga sig! Gott slut, Ludde!

Lukas sa...

Njut av örat imorgon Ludde! jag har hållit mig í 8 timmar nu. Törs inte gå ut. Allt smällande därute är så jättehemskt. Matte tvingade ut mig nu kl 01 och jag gjorde en alldeles livrädd kissräd på stolpen alldeles utanför porten. Jag vågade inte mer än 2 meter utanför dörren, sen ville jag in igen. Hoppas smällandet har slutat till imorgon. Gott Nytt År önskar jag dig och din familj.

Sigge sa...

Gott Nytt ludde!
Jag hade den vidrigaste nyårsafton jag nånsin upplevt igår.

Wille sa...

God Fortsättning får en väl säga nu kanske ?? Tänkte bara kika in och se vad du hade haft för dig på nyårsafton. Verkar som du haft en behaglig och god nyårsnatt ! orkade du grisörat sedan ?
Här bjöds vi också på mat, och hundkex fick vi också. En massa bus blev det och det var skönt för då glömde jag bort allt smällande.

Kasper sa...

Jojo, den som får äta sig mätt på oxfilé kan ju kosta på sig att spara ett grisöra...

Hillman sa...

Du tycks ha haft en härlig middag på nyårsaftonen eftersom du inte orkade örat till etterrätt, hihi. Nu har ju det nya året börjat så vi önskar dig och dina tvåbeningar en go fortsättning.

Taxkramisar i mängd.