tisdag 28 december 2010

Essemess

I går kväll fick jag ett SMS på husses mobil. Det var min storebror Anders som talade om att han, Sara och Coco hade kommit fram till sitt hotell. Visst är livet orättvist!De har tjugo grader varmt i skuggan - då får man inte is i mustaschen... Kylslagna kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Arlo sa...

Men herregud vilken issamling du har på hakan!!!! Så snyggt och macho på något vis! Så där kan jag inte få till det hur jag än försöker! Tjugo grader i skuggan...nä tack, det är för varmt för mig.

Edith sa...

Lyckans Coco som har det så varmt och skönt. Jag har bara 4 grader idag men soligt är det. Idag har Hildas husse åkt hem till Stockholm igen. Det känns lite tomt. Jag har sovit nära honom hela tiden han varit här. Colliekramar

Tessan sa...

Åhhh så avundsjuk jag är på coco med company! Ja isskägg har mina gossar med men dom älskar ju denna jäkla snö! Jag är redan så trött på den...men den brukar ju inte komma förrän tidigast strax efter nyår på sin höjd...nu redan 2 månader...SUCK!
Ser att du haft en härlig julafton ,ed paket och gottis!
Kramis och hälsa människorna i huset!

Kasper sa...

Väldigt mycket is, snyggt för all del, och det sägs ju att den som vill vara fin får lida pin ... men ändå...

20 grader i skuggan låter inte dumt alls. Jag har ju också, sedan en massa dar, en del människor i värmen, och där blir dom i nästan två veckor till!
En av dom säger att han antagligen stannar åtminstone ett halvår till - han har börjat jobba där! I Thailand! Som dykguide! Djupt nere i vattnet - nä, låter inget vidare... Skulle aldrig jag vilja göra...

Wille sa...

Vilket snyggt isskägg du har. Ser ut som Iskungen himself.
Jovisst kan man tycka det att livet ibland är orättvist, men jag skulle nog inte vilja byta tillvaro med dem, men matte kan säkert tänka sig det, sådan matte va. Hoppas de får en härlig semester nu.

Hillman sa...

Du Ludde, du kanske skulle prova Sigges tasssalva i skägget för då fastnar det nog inge is där, hihi. Snyggt men väldans kallt, du får va lite rädd om dig och sen kan du väl be att Anders tar med lite värme hem. Min äldsta tvåbens bror är oxå i varmare länder men han skulle ta med lite värme hem till sina katter.

Varma taxkramisar.

Sigge sa...

Avundsjuk vi är så avundsjuuuuka!!!
Bara en massa äckelsnö och kyla som aldrog tar slut.
Bläääää!!!!