lördag 4 december 2010

Snötassar

Livet är bra orättvist. Varför får inte jag åka till en jättestor inomhusgräsmatta när Rudi får?Jag får minsann pulsa i snön med husse och matte istället.Det blir JÄTTESNÖBOLLAR under tassarna så klorna står rätt ut trots att matte smorde med tassalva innan vi gick!Jag får stanna var hundrade meter för att gnaga bort snön!!! Ömma kramar, Ludde!

5 kommentarer:

Arlo sa...

Men stackars, stackars du!!! Nu får jag dåligt samvete som gonat mit i gröngräset när du haft det så besvärligt! Gröna uppmuntringskramar från mig!

Kasper sa...

Tror att du ahr det jobbigare än jag, med snön. Åtminstone med den under tassarna.
MITT problem är mina korta ben.
VÅÅÅREN, var är du???????????

strövelstorpslagottona sa...

Så himla synd om dej, tror du behöver lite kokta hjärtan som tröst. Stella o Doris matte har beställt något spray som ska förhindra snöklumpar. Fråga Lotta vad det är.
snöpussar

Stella o Doris sa...

Visst är det jobbigt med snön på tassarna, vi har provat vår nya spray idag och den verkade funka, den heter Stranbodarnas impregnering, vi har beställt den via internet.. Matte hälsar att den gjorde under för hennes torra händer oxå!

Massor med kramar!!

Hillman & Illerson sa...

Tass salva hjälper inge vidare men bäst hjälper att man inte har så lång päls mellan tårna men det vet säkert dina tvåbeningar redan. Sigges matte har visst nån sorts salva som hon gör själv, kanske vore nåt att tänka på.

Taxkramisar.