lördag 11 december 2010

Tuuut! Jag vill uuut

Åh så gott det doftar! Jag vet inte riktigt vem eller var, men jag kääääääääääääänner verkligen hur gott det doftar!Här sitter jag inlåst med två idioter som inte vill släppa uuuuuut mig! Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!! Jag tror jag blir tokig! Jag vill uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Trånande kramar, Ludde

5 kommentarer:

Kasper sa...

Det är skit, Ludde!!! Att vara hund ibland! KATTER som vill ut, dom rår minsann inga tvåbenta idioter på!!! Katter vinner ALLTID!!!

Arlo sa...

Alltså, bara att konstatera igen, det är nåt som jag missat i min uppväxt... jag har aldrig tutat efter brudar, fast jag är omgiven av såna här hemomkring. Vad är det jag missar? Vari ligger tjusningen? Men tuta på du om det roar dig själv och omgivningen :)

Eva sa...

Nu måste vi ju in här igen!! Såg på Kaspers sida att du har jobbigt med 2-beningarna.
(Får säga åt matten att lägga dig i vår lista se'n, för här har vi en riktig frände verkar det!)
VI VILL OCKSÅ UT!!!!!
Fast vi tutar inte så väldans, bara smågnäller och studsar upp med glitter i blick så fort matte rör på sig. Alldeles för ofta ska hon bara till badrummet eller nå't...
Vi håller på dig!
Jesper o Assar

Hillman sa...

Här är det inga som doftar just nu men tutelitut har det varit här för ett par veckor sen. Du måste helt enkelt visa att du måste ut, benen i kors, spring runt och flämta och tala om högt och tydligt att får du inte komma ut så sparkar du på något bordsben, hihi.

Taxkramisar.

Dahro (sambo med Giah och Alyza) sa...

Hej Ludde forstår att du vill ut och hitta den som doftar gott!!! Här doftar Giah underbart men inte hjälper det att man bor på samma ställe ens :( När tvåbenta inte vill får man inte vara tillsammans!!! Det är nog för att deras näsor är så dåliga ;) Dom fattar ingenting!!!
Tass Dahro (Du kanske kände Giahs doft du med)