fredag 17 december 2010

Hos Cornelia

Det blev många bilder i onsdags. Vi släppte av matte vid Cornelias dagis och sedan parkerade husse och jag bilen utanför hennes port. När husse och jag sedan promenerade bort till dagiset passerade vi min människobror Anders kontor.I skyltfönstret står det fullt med lampor som han har byggt.Matte hade hjälpt Coco att klä på sig och vi såg att hon fått en ny vagn.När vi kommer hem ville Coco ha mellanmål.Anders håller på att bygga smålampor som ska säljas på Liljevalchs i vår.Jag vilade mig en stund medan matte och Coco ritade och husse drack kaffe.Sen hade Coco fiskdamm och åt plättar med blåbärssylt samtidigt. Det var inte så konstigt att en hel del ramlade ned till mig - av plättarna alltså.I badrummet finns det en underlig manick.Den har Anders också byggt, och när man vrider på det röda handtaget......och fäller ned den blir det ett skötbord.Efter plättarna ville Coco se på Pingu.Hon kröp upp i mattes knä när det blev för läskigt.När mamma Sara kom hem gjorde dom en härlig kycklinggryta tillsammans.Sen kom min bror hem också.Vi gick till Mariatorget och köpte en gran som vi bar hem.Efter att ha ätit en portion Friskies sov jag tills vi åkte hem. Kattmatsdoftande kramar, Ludde

4 kommentarer:

Arlo sa...

Du, din brorsa han är verkligen en Oppfinnar-jocke han! Kul! Söta Coco skulle jag allt bra gärna vilja dela med dig, speciellt när hon har plättar med sylt att skvätta runt med. Snygg julgran! Var den opinkad? Du kollade väl?

Hillman sa...

Matte hälsar att hon gillar lamporna, vi gillar din Coco som bjussar på plättisar. Tur att du kunde ligga vid matte när det var läskigt på teven. Jaså, ni har en sån där gran som luktar skog matte är allerigiskis mot såna så vi har en annan typ, förrexten vilken ände av granen bar du, hihi.

Taxkramisar.

Edith sa...

Din bror Anders verkar superduktig och händig. Visst är det bra med minimattar och minihussar som tappar ner mat till oss. Toppen tycker jag. Colliekramar

Sigge sa...

Lamporna är enligt matte jättefina. Smart med den där skötbordsställningen över badkaret. Han måste vara väldigt händig.
Bra att du lärt Coco att tappa mat, det är en mycket viktig människovalpskunskap