lördag 11 december 2010

Julmarknad på torget

Idag var det julmarknad i vårat centrum.Det var mycket folk som hade hittat hit.Yvonne sålde lotter.Steve, han med delibutiken där jag får vara, bjöd på lingonglögg.Många hundar hade följt med också.Idag var jag inte störst på plan.Eftersom jag fick fläskfilé till middag, pratar jag faktiskt lite grann med husse nu... Julkramar, Ludde

4 kommentarer:

Arlo sa...

Ja, visst är det kul med julmarkander! Det luktar gotta där, tycker jag och så kan man få smakprov och sånt folk tappar och så. Även om du inte var störst idag så var du snyggast tycker jag!

Kasper sa...

Dom där stora var allt i största laget, tycker jag! Nä, lagom är bäst. Dvs i din och min storlek ska man va... (fattar inte varför matte ser så frågande ut nu - visst är vi väl både lagom och lika stora du och jag?).

Bra det där, att låta sig mutas. Fläskfilé är ju toppen. Och så fick du ju följa med på marknad också. Så då det är väl okej att bli vän med husse igen. :)

Hillman & Illerson sa...

Mums med fläskfille det är smarrigt värre. Lite plåster på såren vart det men långt ifrån tillräckligt.

Taxkramisar.

Wille sa...

Julmarknad, dte är spännande och jag säger som Rudi, det brukar lukta gottigottgott på dem ! Att hitta en massa kompisar är ju inte heller helt fel.