måndag 27 juli 2009

Borstad

Jag har mest strövat fritt i trädgården idag. Husse har städat altanen, plockat och gjort fint tills Gun och Börje skulle komma på middag, och matte har hållit på i köket nästan hela dagen.Hon gillar inte riktigt att jag ligger under altanen, så hon håller på att borsta mig så fort jag kommer fram.Husse hjälper mig inte utan låter henne hållas.Men SLUTA NU! Pälsen blir alldeles utnött!

Jag fick pasta med kyckling och kycklingleversås till middag innan
gästerna kom. Sedan fick jag en halvmeters tjurmuskel som höll mig sysselsatt medan dom tog en drink. Den räckte faktiskt ända fram till efterrätten. Mumsiga kramar, Ludde

6 kommentarer:

Kasper sa...

Men herrejösses mänska höll jag på att säga, menar förstås hundska, kyckling med kycklingleversås!!!!
Och en jättetjurmuskel! Hehehe, kul namn på den där grejen - en gång för många år sedan (när hon hade en annan hund) frågade matte i affären var "tjurMUSKEL var för nånting. Den unge expediten rodnade, och försökte förklara. Han hade det inte lätt, hehehe.
Jaså, jaha, sa matte och försökte i sin tur att inte skratta. - Hon köpte grisknorrar i stället.

Stella sa...

Det där med kamning är ju inget kul alls, men väldigt fin blev du!

Kram på dig!

Malte och Snoken sa...

men å va me smask du har ätit!! vi vill bo hos dig istället när matte o husse åker! egen köttbullsaffär, jätte tjurmuskel ; ) , kycklingleversåser, jo vi tackar vi!!

Anonym sa...

Håller med dom övriga, MUMS va mycket gott du får!!!!!!!!!!!
Läste lite bakåt för att komma ikapp med allt du gjort och så, du kattmat är ju mumsigt värre i alla fall den sort vår katt får (inte samma som du fick) vi, jag och Dahro försöker sno åt oss så fort vi kan ;) och det är ingen fara vi har INTE börjat jama än :)
Skönt att din flock är sammlad igen!!!
Vi har haft en stooor flock i en vecka nu...Puzzel och Milton med husse och matte + lillmatte har bott i vår gäststuga :)...Kul att leka med småkillarna (dvärgpinscher)...
På fredag ska jag till veterinären för att kolla om det är valpar i min mage...
Puss Giah

Hillman sa...

Mums med kyckling, det är en favorätt som brorsan och jag har. Beträffande borstningen av pälsen håller jag med dig, det är ett jädrans borstande och plockande den här årstiden. Kan det vara fästingar som mattar är på jakt efter eller.... vad sjutton håller de på med.

Taxkramisar

Ludde sa...

Bara kollade om jag fick samma problem som Tessan...