tisdag 28 juli 2009

Ajaj Kapten

Fick åka med matte och husse till grisöronaffären och prova selar idag, men det var ingen som passade mig tyckte matte. Däremot köpte hon en dyr underullskam som hon provade när vi kom hem. Husse satt och gosade med mig så jag skulle hålla mig still, och hon kammade och kammade och kammade.Jag blev lite pälsfattigare, men ser inte lika vildvuxen ut längre.På långpromenaden gick vi förbi bryggan, och husse öste bort allt regnvatten ur båten.Jag övade mig i att kliva ned i båten på mina för tillfället darriga ben.Det gick ju bra. Jag ska nämligen vara skeppshund i morgon när vi åker båt till torpet och äter lunch med Karin som är där nu när Cocco med familj är på västkusten. Efter maten (jag fick kattmat idag och det smakade riktigt gott.) kom det förbi en löptik på vägen. Hon heter Fru Cosby, och luktade så gott, så jag gjorde en taxålning under det nya stängslet. Husse kom och föste in mig i trädgården igen, men efter nå´n minut så var jag ute på vägen igen och sprang ifatt henne. Hennes husse ledde tyvärr tillbaks mig igen, och sedan fick jag stanna inne. Henne ska jag drömma om i natt! Nospussar, Ludde

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Duktig gosse, såna takter gillar vi. Det är nog mycket Lagotto i dej
pussar

Kasper sa...

Skeppshund? Tror mina ben också skulle ha darrat om jag blev tvungen att kliva ner i en båt! Kanske tur att matte numera inte har ens en eka! Jag är nog hellre i sjön än ovanpå den. Is är t.ex. en fånig uppfinning, tror att en båt kanske är nåt liknande.
Ludde, jag bjöd Mollie på ett hjärtekex idag! Hälsa din husse att det gjorde succé! Hon ÄR nog lite kär i mig, den där Mollie. :)

taxenmilton sa...

Hej Ludde tack för tipset på fästingsmedel matte o husse kollar mej varjekväll nu, och jag har klarat mig bra bara en fästing i sommar. Jaaaaaaaaaag älskar att åka båt men det är lite läbbigt i början för det är rätt halt o darrigt men det går över efter ett tag. Matte har ett långt långt snöre i min flytväst som hon kan dra och hala i när hon vill. kramisar Milton

Hillman sa...

Vi är inte så tuffa vi heller när det gäller båtar, har åkt några få gånger så darret i benen känns igen.

Du har lärt dig att göra taxålningar, det var inte dåligt. Nu måste du bara lära dig hur man slinker ut osedd, du ska göra större och större svängar ifrån matte och husse, när de sen inte ser dig då ska du passa på. Då kanske du hinner lite längre från huset och kan nosa upp nån snygg tjej, som du kan ha roligt med.

Taxkramisar.

Sigge Svamphund sa...

Åka båt är trevligt!
I alla fall tycker jag det.
Var lite läskigt första gången men nu har jag insett att det är mycket trevligt eftersom jag hamnar på ön då.

Tessan sa...

Men så härligt att få vara skeppshund! Jag önskar att jag oxå kunde få åka ut med en liten båt,älskar vatten och båt är ju underbart!!

Dom där underulls kardorna ska vara utomordentliga, till mina krullisar måste man använda en annan sort...

Ha det gott
Skeppohoj!

Malte och Snoken sa...

ja de där kammarna är inte så dumma ändå man blir luftig o härlig i pälsen liksom! båttur låter myyyysigt!