torsdag 23 juli 2009

Semester

Idag flyttar jag upp till morbror Bosse, tvärs över gatan.Husse och matte ska åka bort ett par dagar och titta till Bosses stuga. (om dom hittar den) Dom har ett foto av stugan , och en handskriven vägbeskrivning, så det borde gå bra. Husse har lovat att skicka upp några foton på sin blogg så jag kan följa hur det går. Jag skriver nog inte något själv under tiden, för jag vet inte så bra hur Bosses dator fungerar. Kramis på er så länge! Ludde

5 kommentarer:

Hillman sa...

Tänk att du ska vara hemma själv, för på sätt och vis så blir det ju så. För du måste ju hålla koll på omgivningen, det är ju du som är vakthunden nu. Glöm inte bort det nu, när du får leka med Bosse.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

å ludde vi kommer sakna dig!! ha en trevlig bosse-semester nu! hrmpf...annars hade du gjort dig utmärkt tror vi i stugan!! dessutom hade du nog hittat den först av alla!
slafspussar

Tessan och "pälsbollarna" sa...

Tur att du har en Bosse att bo hos....eftersom du inte fick följa till stugan:( men du kommer ha det gott allagånger! Förstår att morbror Bosses dator kanske är lite krånglig så du får se det som en semester du oxå:)
Puss på dig go´grabben!

taxenmilton sa...

Hej Ludde du får ha det så gott hos Bosse, så hörs vi snart igen. Kramisar Milton

Cilla sa...

Hoppas att du har det bra hos Bosse och att matte och husse har det SKÖNT på semestern
Kram Cilla med resten