lördag 25 juli 2009

Hemma igen

Bosse och jag gick ned mot våran brevlåda idag på förmiddagen, och då kände jag verkligen att det luktade husse och matte. Jag gjorde en riktig rivstart och sprang runt huset till verandan, och där var dom.Äntligen är flocken samlad igen! I kväll ska jag se vad ni andra haft för er. Lyckliga svansviftningar, Ludde

7 kommentarer:

taxenmilton sa...

Ludde jag säger bara............ det är lycka när flocken är samlad, finns inge bättre inte ens grisöron. Välkommen hem husse o matten. Lördags kramar Milton

Sigge Svamphund sa...

Åh va skönt att du har fått tillbaka husse och matte!
Jo min matte hon säjer en del om kantarellmängderna i skogen just nu.
Inte alltid så vackra ord!

Stella sa...

Här har det hänt en del medans vi varit iväg, uppkopplingen på campingen var ju inte den bästa så vi har en del att ta igen.. Gott att du fått hem din husse o matte igen, förstår att du saknat dem!
Vi har ju missat grisöronveckan, hoppas det kommer en till snart!

Kram på er alla!

strövelstorpslagottona sa...

Jaha, så då är eran semester också slut. Vi fick följa med på semestern, mamsen kan inte vara utan oss säger hon. Men den blev lite lång i alla fall för mamsen som har fått knas i ryggen. Men vi ska pussa henne frisk.
pussar

Malte och Snoken sa...

o det var väl för väl att flocken är samlad igen! Det är bra att du övar dig på att krypa, tänk på märgbenen med vispgrädde!!
matte säger att din husse o matte ser så rara ut!!
slafspussar från skåne

Cilla med resten sa...

SKÖNT att ha dom hemma igen... :-))
Kram CIlla, Gizmo och Qvintus

Hillman sa...

Nu är det bäst du håller koll på dem så de inte försvinner igen. Såna där durer ska man ta ur hussar och mattar bums, så de inte får nå dumma idéer.

Taxkramiar.