lördag 9 maj 2009

Sorgligt trångt

Det är inte lätt att sova i det här huset!Husse har inte fått ändan ur vagnen ännu och köpt en ny större bädd till mig. Han är inte överens med matte om vilken bädd ja ska ha. Husse gillar Biabädden, men matte tycker den är för ful, (hon tycker visst att alla bäddar är fula) och på den vägen är det...Om ni undrar varför jag hänger med huvudet, så är det för att sveriges sötaste taxpojkar slutat blogga. Jag undrar så vad dom gör... Snyft, Ludde

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Vi hänger också med huvudet för att dom inte ska "prata" med oss mer.
Härlig liten säng du har, måste vara mysigt att knö ner sej där.
pussar

kulan sa...

Oj här var det deppigt och trångt :-) Jo du Ludde det kanske inte var så lätt att köpa säng åt dig, dom kanske inte visste att du skulle bli så stor och ståtlig hi hi men trångt är allt "gött" det med.
Jag förstår att du deppar över bröderna Tax men dom kommer säkert in på din blogg och snackar ibland.
Kram på dig
kulan

taxenmilton sa...

Ja det var väldigt tråkigt med taxkillarna men, men,dom kommer kanske igen. Hi Hi jag är inne på min fjärde säng nu, tre har jag tuggat sönder, och den fjärde är med stålställning (går inte att tugga på), och den vägrar jag att ligga i, matte har satt undan den.Dom andra mjukisarna låg jag inte i utan bar runt dom o tuggade på, jag vände upp o ner på dom och gick med dom på ryggen det var jätte kuligt, nu sover jag i sängen mellan matte o husse och under täcket. Ja matte är väl inte så glad åt de, men det är jag,Söndags kramar Milton

Stella sa...

Jag röstar för Biabädden, har en sådan och älskar den!! Vacker är den inte, men väldigt skön!!

Ja visst e det deppigt med malte o Snoken, de finaste taxbröderna som finns!!

Lite tröstpussar från Boråsbruttan

Ludde sa...

Usch ja riktigt tomt känns det, men jag är glad att jag har er andra att roa mig med i bloggvärlden. Tack för alla pussar och kramar. Det värmer.

malte o snoken sa...

nä men söta jättegullis!!
våran skitmatte kunde bara hålla sig i va blev det 4dar? nu finns vi på www.cybertaxar.bloggagratis.se
hon bloggar på nya trötta villkor men hit måste man ju gå in o pussa!!
jättesmaskpuss!!!
ps! förlåt vi gjorde dig så deppig,(skitmatte!)

Hederstaxknyffeln Ludde sa...

Åhhh! Välkomna tillbaks!!!!!!!!!!!! Ni har världens gulligaste supermatte! Jag blir så glad om det bara dyker upp någon liten taxbild ibland på bloggen, och kanske något litet om vad ni hittat på... ...för det lär ni väl göra!