lördag 22 oktober 2011

Kväll med Lilla O

I går, fredag, skulle jag passa Lilla O i sex timmar medan Cecilia och min människobror Jocke var i stan och åt middag och såg Spamalot.Lilla O sa att vi kunde leka med knappgrejen, men sån klarar inte jag med mina stora tassar.Ska vi spela musik istället? frågade hon då.Hon hämtade en gul mojäng med stora knappar som lät när man tryckte på dom.När vi musicerat klart kröp hon iväg till matsalen för att äta mat.Först måste hon tydligen ha nån slags uppsamlare runt halsen och sitta i en jättekonstig stol.Jag hade förstås hoppats att matte skulle stoppa skeden i MIN mun.Verkade enklare att ta hand om det som hamnade på golvet istället.Vilket idiotiskt påfund att ha en grind nedanför trappen så jag inte kunde hälsa på katterna på övervåningen.Mirre låg på sängen i Lilla Os rum och höll koll......och Bacardi låg UNDER sängen för säkerhets skull om jag skulle komma förbi grinden.Jag fick istället ligga på golvet med risk för liv och lem när Lilla O gick omkring.Hon klev faktiskt bara EN enda gång på mig, och hon väger så lite så det märktes knappt.

Nu har jag vilat mig hela lördagen och i morgon ska vi åka till Örebro. Några undrade om det var en bild på mig som sitter på väggen i caféet och det är det. Nannykramar, Ludde!

6 kommentarer:

Arlo sa...

Du behövde nog en vilodag innan Örebroresan. Jag vet ingen annan Ludde som jobbar så hårt dom du!

Emma o Malte sa...

Vilken bra nanny du är! Som inte ens märker när de små kliver på dig:-)
Och så samlar du ju upp all mat som de glömmer bort att äta också, kan de bli bättre??
Kram

Ann - Margret o Vinja sa...

Hej alla!

njuta av min nya hemsida!
 
http://angieorex.com

Gizmo sa...

Lilla O är ju en sötis..
Men du, visst är det kanon att dom tappar så mkt.. Mer gott till fyrbenta vänner.. mums.
Du verkar vara en perfekt O vakt.

Hillman sa...

Va skulle lilla O med uppsamlare under hakan för, det räckte väl bra med dig, hihi. Jag tycker att det var ytterst fisigt att sätta en grind för trappen, tänk om du velat hälsa på katterna, hihi.

Taxpussar.

Edith sa...

Vilken nanny du är Ludde! Du är bäst! Och vilken jättegullig lilla O du har! Lyckost! Colliekramar