tisdag 4 oktober 2011

Jympapromenad

Vi skjutsade matten till tisdagsjympan på Ringen som vanligt. Hussen och jag gick en ny stadsrunda idag.Först gick vi upp till Allhelgonakyrkan för jag ville bli en ny Lassie, typ, men dom behövde inga hundar där just nu.Vi gick vidare och hälsade på Coco på hennes dagis i stället. Hon var ute på gården med sina kompisar, och i morgon ska jag hämta henne på eftermiddagen.Sen traskade vi bort till Tantolunden där husse besökte ett nytt träd medan jag väntade. Vi träffade en hel hoper med hundar på vägen upp till rastgården, som ligger allra högst upp, men DÄR fanns det inte en endaste hund! Skitrastgård!Vi gick ned till Årstaviken istället där jag kunde ta mig en slurk mälarvatten.När vi gått en bit utmed stranden satte vi oss på en brygga och filosoferade i solskenet.Sen var det dags för en ny slurk innan vi gick upp till Skanstull och träffade matten.Nu är jag riktigt trött efter så mycket traskande, så jag tar nog sovmorgon i morgon. Nattkramar, Ludde!

6 kommentarer:

Kasper sa...

Väldans kalas ni hade i går - tur att du i alla fall fick hjälpa till med disken!
Skojiga träd dom tycks ha i Stockholm - såna har jag aldrig sett här i skogen. Kanske finns det inte så många hussar här, så att det behövs?
Förresten så har du skönaste stilen alltså, när du slurkar vatten!

Rudi sa...

Innehållsrik promenad ni fick till då! Den innehöll allt utom tjejer ovh mat, dåe hade den varit perfekt! Mysko träd, men gott med sjövatten.

Gizmo sa...

Vilken härlig runda du fick medan matte gympade.. Men lite taskigt tycker jag att du inte fick vara med på filminspelningen..
Du kunde ju spela hjälten som räddar alla söta tikar i stan.. haha...

Ha det gott o hälsa matte o hussed.

Sigge sa...

Så klart du skulle ha blivit filmstjärna, kan nog ge massor med grisöron i lön!
Såna där rastgårdar det existerar inte här, har aldrig varit i nån.

Hillman sa...

Du hade blivit bästa filmisen någonsin, dä är jag säker på. Tassigt av jyckarna att gå ifrån rastgården när du va på väg dit men mälarvatten är inte så dumt det heller.

Inte konstifikt att du ser sliten ut, du behöver bergis lite sidomester, hihi.

Taxpussar.

Eva sa...

Är du SÄKER på att det var en HUNDrastgård? Hussen kanske läste fel tänker vi och att det egentligen är själva parken som är för hundar (eftersom ni träffade en massa där) och rastgården är för människorna istället?
Det tycker vi i alla fall vore en bra ordning...
Jesper o Assar