torsdag 18 november 2010

Vitt igen

Knepigt att veta om man ska ha rock eller inte nu.I morse var det vitt ute igen, men det hade bara kommit lite grann snö, och var nästan inga grader alls.Jag hittade en bortglömd badboll under ett äppelträd.Den jagade jag tills den var död!

Vi åkte till svampskogen efter fikat för nu borde det inte vara några jägare där.
Inga jägare och ingen snö men nu åkte plastpåsarna fram igen så jag fick kuta omkring på egen tass en timme, och DET VAR SKÖNT.Vi SKULLE ju inte plocka någon mer svamp sa dom. Nysprungna kramar, Ludde

5 kommentarer:

Kasper sa...

KONSTIGT att dom hade påsar med sig till nåt dom inte skulle användas till. Dom ÄR konstiga, dom där på bara två ynka ben!
Hos mig kom det lite snö på eftermiddagen, men bara lite puder.
Å andra sidan fortsätter det att pudra.
Natti!

Arlo sa...

Tur du tog livet av badbollen. Den ska inte ligga och skräpa off-season så där!Jo, att jobba kan rekommendras, annars får man aldrig lunchrast :-)
Alla våra hus, utom det som vi bor i har min husse gjort. Han har gjort ritnignar, byggt och målat och tapetserat och så. Sen har min mattes gamla mamma inrett det stora, gula huset nu det senaste året. Och nu vill dom bara sälja det för det står ivägen! Vad skulle dom släpa hem det för då, undrar jag?!

Hillman & Illerson sa...

Bollar ska slaktas, de är bäst då för då rullar de inte ivägens. Skönt att du inte har så kallt är fortfarande flera minusgrader här närmare bestämt 12,5. Det skulle vara trevlig med bara ett par grader men det lär väl dröja nu när Kung Bore parkerat sin rumpa här, hihi.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Oj, har ju inte hunnit in här på ett par dagar pga tråkmatte.
Hänt saker har det verkligen gjort. GRATTIS till människobrorsan!!!
Tänk att dina människor fortfarande vill plocka sbvamp, undrar om jag kan skicka tråkmatte på kurs hos dom?
Hon vägrar ju plocka nu.....

Stella sa...

Man blir ju lite sommarsugen när man ser badbollsracet :-))

Doris hälsar att hon kan komma och hjälpa till med pinnarna!

Ha en go helg