måndag 8 november 2010

På nytt livsfarligt uppdrag

Det är inte lätt att vara hund!I morse var det tio grader kallt så jag fick ta vinterrocken på för att inte frysa svansen av mig.Den enda som var ute i kylan förutom jag var en stackars hackspett som satt och trummade i en stolpe.Husse som ska göra allting själv, har riggat upp några plankor mellan fönstren överst i trapphuset, där han vinglat omkring och spikat upp ny panel i taket.Nu har han målat där uppe också.Hela tiden har jag varit nedanför och sett till att han inte trillat ned, med risk för att få både hammare och pensel i huvudet. Färgstänkta kramar, Ludde

8 kommentarer:

Arlo sa...

Tackolov att hussen har dig som kollar att allt går rätt till hemma hos er! Han är ju livsfarlig som han klättrar omkring och har sig! Tur att han inte kräver att du ska hantlanga åt honom där uppe!

Sigge sa...

Usch säjer min höjdrädda matte!
Aldrig att hon skull känga omkring så där!
Matte fick mejl om att du kommer på kursen!!!
Jätteskoj!
Då får du ju träffa Rudi också för han är anmäld.
Jäklar vad roligt vi ska ha!

Kasper sa...

Ludde, din husse är ju sanslöst våghalsig!!! Usch och fy säger matte, som får svindel efter fem steg på stege!
Balansera på en planka högt däruppe under taket - matte kan knappt ens titta på bilden!!!!!!
Kan säga att jag just nu förstår henne helt och fullt - det händer inte så ofta... ;)
Du är väldigt modig du också, som riskerar både pensel och hammare och färgstänk och kcnske till och med en färgpyts och spik och sånt i huvudet!

strövelstorpslagottona sa...

Du har då en våglig husse, bra att du håller koll på honom. Du vet att bra husse är svårt att ersätta.
pussar

Alyza och Giah med flock sa...

Ja tur husse har dig som kollar att han inte trillar ner ;) Ser onekligen lite farligt ut där uppe!!! Ja visst är det bra med någon som kan göra garn av hundhår...Blir kanske mindre gnäll över allt hår vi tappar då :) Min matte använder sopborste och skyffel innan hon damsuger annars får hon byta påse hela tiden (dom är dyra säger hon) Många papperskassar med hår och annat smått o gott som pappers och kartongbitar osv som vi hjälpt till att få i smmå bitar blir det ;)

Puss Alyza och Giah med flock.
Matte och en av oss kommer oxå på kursen, så vi ses då :)

Hillman sa...

Akta dig så du inte får färgpytsen över huvudet, skulle kunna bli en färgglad jycke då, hihi. Våran husse gjorde om i en hög trapp med gillrande plankor och rätt vad det var så hamnade han en trappa ned, hihi.

Taxkramisar.

Stella o Doris sa...

Din husse är ju lika galen som vår, totalt livsfarlig, men de verkar ju få en hel del gjort! Vad snäll du är som är med honom, det är inte vi när husse grejjar, vi ligger och blundar och stoppar tassarna i öronen så vi inte ska höra braket...

Kram på dig!

Tessan sa...

WOW vilken händig och duktig husse du har! Men det ser allt lite läbbigt ut där han står och balanserar....Vi har inte alls så kallt men däremot rätt mycket snö som damp ner under dagen...ca 2 dm!

Sköt om dig nu Ludde och passa husse så han inte trillar och skadar sig!
Tjoflöjt från oss i Linköping!