måndag 1 november 2010

På livsfarligt uppdrag

Idag skulle vi ta bilen till någon ny väg att promenera på sa matte, så husse tittade på kartan i den nya mobilen och hittade en liten väg nära Mälaren som vi skulle pröva. Vi parkerade bilen och traskade iväg på en grusväg en bit innan han provade igen att fotografera med mobilen.Oj oj oj! Det här verkade läskigt så jag satt blickstilla.Vi såg några gröna gubbar på avstånd så vi skyndade oss förbi längre in i skogen.Vägen slutade vid vattnet och på andra sidan Bockholmssundet såg vi Helgö och Ekerö.Jag drack lite och grejade med några pinnar innan vi gick tillbaks.Husse försökte sig också på några Tessanbilder med den nya mobilen, men han fick bara ta med en bild i min blogg, även om han verkar ha slutat skaka så mycket på mobilen. Någon ordning får det faktiskt vara. Farliga kramar, Ludde!

8 kommentarer:

Kasper sa...

Den där mobilen verkar allt lite farlig på flera sätt! Leder ju din husse på avvägar, rentav! Till livsfarliga ställen!!!!!
Ruskiga leksaker dom har, dom där tvåbenta!
Förresten har ni ett väldans, väldans härligt hus! Åh, så fint det är, säger matte här i vårt pörte (det är en granne som kallar det så, han undrar nog hur vi kan bo här året runt. Tycker rentav lite synd om oss. Dum är han, tycker jag. Brukar faktiskt skälla ut honom!)

Var rädd om dig, och se till att hussen inte drar iväg med dig på fler såna där farliga utflykter!!!!

Arlo sa...

Men attans, Ludde, vilken spänning i tillvaron! Du är modig som sitter så nära skylten! Bra att hussen blivit av med värsta skakningarna, så man kan se vad saker och ting ska föreställa i fortsätningen.

Sigge sa...

Hoppsan!
Tror att dina Gröna män är värre än mina. Fast det är nog så här..........mina Gröna män hämtar en massa saker i sina gröna hus här som de sen kör iväg för att dina gröna män ska kunna öva med.
För här är det Försvarsmakten som äger gröna husen och Gröna männen jobbar åt dom.
Perfekt att du tränar på adventbadandet.
Till partyt kommer du att simma

Giah med flock sa...

Fy vilken farlig skylt...Förstår du satt still ;)
Tur husse slutat skaka med mobilen!!! Vår matte har oxå tränat med sin nya mobil...Den tar oxå suddiga bilder så fort något rör sig...Belgare rör på sig mycket ;) om inte annat så viftar svansen!!!
Pussar från oss...
Giah o Alyza

giuggio sa...

Så snällt av dej att erbjuda att leka med mej, men det är ju långt oss emellan, tyvärr. Jag, Giuggio, saknar allt min "storebror" så skit i avstånet, KOM HIT. Särskilt nu när du har varit på livsfarligt ställe. Såna har vi inte hos mej
lekpussar

Wille sa...

Jajemen, man vet ju aldrig vart mattar tar vägen när de bara försvinner iväg på kvällarna. Egentligen kanske matte själv skulle ha ett halsband hon med.
Som i går kväll t ex, tror du hon var hemma då, nänä inte alls. Husse sa att hon jobbade, men jag tycker nog att det där jobbet ska man kanske inte träffa nattetid, eller vad säger du ?

Hillman sa...

Du Ludde, det där såg direkt livsfarligt ut och gröna männen är visst lite ilskna där nere i alla fall enligt Sigge.

Var det inte lite kallt att bada den här årstiden eller du kanske är som Sigge, skyndar dig att bada nu innan onödiga isen lägger sig, hihi.

Taxkramisar.

Edith sa...

Se upp för dom gröna männen. Här hos mig finns det också gröna män och dom ser för all del snälla ut, men man får vara lite försiktig. Colliekramar