fredag 12 november 2010

Passat Bosse

Efter morgonrundan gick jag upp till morbror Bosse, och passade honom nästan hela dagen. Vi gick ganska långa promenader, för det behöver han. Vi gick ganska sakta, för han är över åttio år, men han är pigg för sin ålder. Husse och matte sa att det fanns inga hundsaker på matmässan, men om ni undrar vad dom gjorde där så hittar ni husses blogg HÄR.Nu är jag alldeles slut, och tänker vila mig resten av dagen. Trötta kramar, Ludde

7 kommentarer:

Arlo sa...

Men kanske hussen och matten fick massor av inspiration så du får ännu mer kulinariska rätter hädanefter! Du har en så mysig säng!

Sigge sa...

Du har väl passat upp på husse ordentligt i dag?
Bjöd han dej på nåt gott?????

Kasper sa...

Snällt av dig att passa Bosse, skönt för honom att ha dig som tar hand om honom ibland.

Skojig bädd du har, men jag antar att du väljer själv om du ska ligga där. Konstigt nog så ser det ju JÄTTEMYSIGT ut!
Eller försöker du bara bevisa för dina tvåbenta att du behöver en ny? :)

Edith sa...

Vilken tur du har Ludde som får vara tillsammans med Bosse när matte och husse går på kulinariska mässan. Colliekramar

Wille sa...

Se så´n stil han har !!!!
Ja det kan man lugnt säga om dig.
Nej jag kan tänka mig att det inte fanns så mycket till hundsaker på en matmässa, men vänta du bara, säg till matte och husse att åka till hundmässan, där finns det saker det kan jag lova. Det bästa av allt, det är BARA hundsaker !
matte ska själv åka dit om hon hinner, men först ska hon på Julmarknad.

Tessan sa...

Jamen du Ludde oj oj oj så mycket som hänt här då!! Jag är lite smått avundsjuk på den där lilla "snabeldraken" eller "myrsloks paddan" kanske det är vid närmare eftertanke;) Men jag vill ha en sådandär med längre skaft som man bara kan ta fram och vips är alla smulor och allt annat som är indraget av "odjur" borta i ett nafs!Ja så slipper jag böja mig ner....

Slask? Ja det kan man gott säga...ingen snö kvar men gegga i stooora lass!
Tjong tjong på dig!

Hillman sa...

Visst hade det varit kul för dig att smaka på alla gotter på mässan men du hade nog skönare när du passade Bosse. För det är alltid så mycket folk att trängas med på mässor.

Taxkramisar.