lördag 27 november 2010

Kalt

Nu när det är kalt på tomten och knappt finns några träd kvar är det lite knivigt på morgonrundan.Jag får faktiskt hålla tillgodo med de allra minsta små träd man kan tänka sig. Verkligen inget för stora hundar som jag! Det blev bättre fram på dagen, för jag passade Bosse idag, och vi gick en lång promenad till hans bror Åke. Då hittade jag både träd och stolpar som var fullvuxna.

Husse och matte var i stan på hovstallets julmarknad, och det var nästan så de köpte en kudde där.
Dom påstod att den såg ut som en Luddekudde, vad dom nu menade med det? Dom köpte istället vildsvinskorv, en massa godis och lite småjulklappart.Husse hade tydligen blivit inspirerad av Giahs matte, så han köpte sig ett par ordentliga Eccokängor på hemvägen som han ska ha när jag går ut med honom. Snöiga kramar, Ludde!

5 kommentarer:

Elliot Kung af Upphärad sa...

Tack snälla Ludde för din sympati dikt på min blogg, den värmde och Kulan fick sig ett gott skratt :-)
JAg tycker nog att du kunde fått den fina kudden men vildsvinskorv är ju godare. Kulan jobbar ju vid Kobergs Slott och där tillverkas både hjortkorv och vildsvinskorv och det smakar mumma...

Arlo sa...

Nu är hussen rustad för vintern ser jag! Bra, inga ursäkter längre för att inte gå lååååånga snöpromenader med dig alltså! Kudden hade väl passat bra i din korg, tycker jag. Fast den kanske var dyr, förstås, eller ömtålig...

Kasper sa...

Himla tur att det blev korv och sånt i stället för den där kudden, tycker jag! Bra också att husse har rejäla kängor när du går ut med honom, kanske han skulle börja gnälla annars över att det var kallt om fötterna, och så?

Jag skrev på min blogg igår - men matte hade glömt att Surftown har stängt ett par dar för "planerat serverarbete". Så vi kan inte skriva, varken jag eller matte. Men jag skrev om hur matte uppenbarligen täntke börja skotta snö inomhus - finns bild på det - och jag ska ladda upp det så fort det går.
Vi mår i alla fall bra, och gårdsplanen är framskottad! Matte är INTE knäckt! :)

Hillman & Illerson sa...

Tur att du hittade fullvuxna träd och stolpar, här har vi inte så mycket stolpar men väl massor av fullvuxna träd. Hoppsa att matte och husse köpte någe gottigt till dig oxå, nu när de varit på julmarknad.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Låter mycket bättre med korv än kudde tycker jag. Matte skaffade Ecco kängor förra vintern och de är visst superbra enligt henne.
Jag klarar mej ju utmärkt utan fjantiga skor jag.
Matte påstår att idag har hon frusit så hon kommer INTE att ha hunnit tina upp till partyt.
Alltså kommer jag att ha en stelfrusen matte med mej.