onsdag 20 januari 2010

Krokiga vägen

Nu när bilen fungerar i kylan, åkte vi iväg för en promenad.Vi gick den krokiga vägen idag.Den var fint plogad, och vi mötte traktorn som hade hämtat betor.Hittade en bra pinne också.

Det skönaste var nog att få sträcka ut lite... Snöiga kramar, Ludde

PS Jag förstår inte varför filmsnutten inte funkar. Provar med en gammal på Ragge istället. DS

Nähä - Den fungerade inte heller - Då kanske det inte är mig det är fel på då...
Jag provar att lägga den här i stället.

6 kommentarer:

Kasper sa...

Nu är vi tillbaks igen, både jag och matte.
Såg att du inte ville ha ärtsoppa - det fick jag smaka lite, lite grann förra året och det var bland det godaste jag ätit! jag till och med morrade åt nån katt som ville smaka - gör jag nästan aldrig annars. Men punsch - nä, jag tror inte det... Men matte slickar sig lite om munnen.
Bra att din bil funkar igen - men filmen på dej när du sträcker ut, den kan jag inte se.
Bara en svart ruta som itne rör sig det minsta.
Åh, va synd!!!
natti!

Ludde sa...

Jag kan inte se nåt heller, så jag får vänta tills i morgon och se om det är något fel hos Blogger...

Rudi sa...

Härligt snörejs där, Ludde! Man måste sträcka ut varje dag annar kan man bli krokig som vägen. Matte säger att ibland tar det väldigt lång tid att lägga filmer på blogspot, men att det brukar gå till sist. Yourube ar bra, där finns jag på många filmer. Man måste sprida ut sig, så alla får veta vilken superstjärna man är.
Krok-kram från mig!

Malte och Snoken sa...

vilket snörace! vi gillar dina flappiga kaninöron när du rejsar! väldigt mkt tax över dom!! ett tag trodde vi att traktorn var er bil! närå...
Du det var ingen pinne du hitta det var en hel trädstam!
slafspussar

Hillman sa...

Rutorna med film är svart men du hade ju lagt ut på youtube och det funkade. Va härligt att få springa så där men jag tror att snön är för djup för taxar, så det blir nog mera mullsork än att kuta.

Taxkramisar.

Edith sa...

Vilken fart du har genom snön. Syns att du har en superduperkondis. Fin pinne du hittade. Skönt att se att det är fler är jag som diggar pinnar. Pariserkramar.