torsdag 7 januari 2010

Knähund?

Idag har vi skottat snö igen. Det tar visst aldrig slut, men jag tycker att det är ganska kul. Jag jagar på husse som gör gångar till vedtraven, komposten, soptunnan och brevlådan. Sen skottar han bort vallarna efter plogbilen hos oss och hos Bosse.

När vi var klara hämtade vi ved och gick ut med soporna och komposten. Vi snickrade under trappen i trapphuset också, men husse hade inte kameran med där.
Det hade han när matte tränade att ge mig godis när jag sitter fint. Hon gav mig jättebra.Långpromenaden blev ned till sjön och en lång bit på isen.Efter kalvsteken till middag satt jag i mattes knä och blev masserad. Det var skönt, fast jag tycker att vi kunde suttit i soffan, och inte på golvet. Nattpussar, Ludde

7 kommentarer:

Tessan sa...

Massage är inte illa och inte snön heller, men kylan gillar jag inte! Vad är det för en döing som ligger där på din mattes smalben? Är det en krokodil från sjön? Jag blir avundsjuk på surdegsbrödet, det var min pappa en baddare på att göra...Ja det var min pappa som lärde min mamma att laga mat en gång i tiden:)Men det är en annan historia...
Puss på din snöiga mustasch!

strövelstorpslagottona sa...

Massage är något vi ska kräva varje dag, anser vi.
Särskilt när det är kallt och vi fryser om tassisarna.
massagepussar

Kasper sa...

Hej i natten! Kalvstek till middag, vältränad godisgivarmatte, massage - hur många kompisar har du plats för?
Min matte hoppade över snöskottningen idag - tar den i morgon, säger hon. När hon måste få ut bilen. Visst ÄR hon himlens lat!!!

Edith sa...

Vilken tur att husse har dig som stöttar honom vid snöskottningen. Och jag måste säga att du är en riktig baddare till att kunna sitta fint. Hur gör du? Det där klarar inte jag. Massage låter jätteskönt ... ska prata med min matte om det. Ha' det så bra!

Rudi sa...

Du sitter snyggt! Det är jag också fena på. Mycket inkomstbringande sysselsättning. Jag undrar också lite om krokodilliket ni har där hemma! Olydiga slafsisar från mig!

Malte och Snoken sa...

hihihi vilken underbar frisyr du fick av massagen! ser jättemysigt ut! fast massage i soffan hade nog varit ännu bättre förstås... ; )
slafspussar

Hillman sa...

Va bra att du får massage, det är skönt matte brukar ge mig lite av den varan ibland. Sen är det väl tur att husse får lite hjälp av dig när han skottar snö.

Taxkramisar.