torsdag 28 januari 2010

Minnesbeta

Husse gick en annan väg på morgonpromisen - den skiten! Gjorde ingen 2:a bara för det!Matte klippte mig i rumpen!!!Sen åkte vi iväg till krokiga vägen, som var riktigt bra plogad, och matte busade med mig.Traktorn hade tappat en foderbeta på vägen.Den var jättekul att kasta högt upp i luften. Aktare husse!Undrar om jag skulle kunna bli basketproffs? Snöpussar, Ludde

7 kommentarer:

taxenmilton sa...

Basketproffs skulle du passa alldeles utmärkt som, rätta stajlen. Vad skönt med plogade vägar, blir så himla jobbigt att hela tiden få hoppa som en kanin. Snöpuss i retur till dej Ludde Milton

Lukas sa...

Jag älskar också när matte eller husse kastar saker :-)som jag får försöka fånga. Men jag är ju så kort, så dom får kasta lågt.
Det där med att gå en helt ny väg....hur dumma är dom egentligen om dom tror att vi ska två:a där vi aldrig varit förut. Näe....tvåan gör vi där vi är vana att göra den. Håller helt med dig.

Arlo sa...

Åh, precis så där lekar jag också! Visst är det kul att kasta upp saker högt, högt och se dem falla, så man kan kasta dem igen?
Det där med rumpklipp var jag också med om nyligen. Inte så kul.
Nosgnugg på dig!

Malte och Snoken sa...

vi känner igen basketproffs när vi ser dom!! du har det!!
men klippte matte dig i rumpan... va taskigt!! rumpan vill man ju ha ifred!
sympatislafs

Edith sa...

Nu är du väl färdigklippt. Du är väldigt stilig. Och du Ludde ... snacka om att kunna hoppa rakt upp. Skickligt! Pariserkramar.

Kasper sa...

Du har en verkligt skön stil. Tycker att din husse borde uppskatta dej efter förtjäsnt, och inte dra iväg med dej på en annan väg och förvänta sig att du dessutom ska tvåa där!!!

Osså en mate som klipper dej i rumpan.
Du, det krävs allt en VÄLDIG MASSA VÄÄLLLLDIGT GOD mat som plåster på SÅNA sår!!
Du fick väl det?
I annat fall får du minsann låta bli tvåan i morgon också! Så att dom verkligen får se...

Hillman & Illerson sa...

Åh, vilken skön stil du har Ludde, min matte skrattar gott åt bilderna, det måste jag säga att vi gör oxå. Så där som du kastar betan gör vi med tallkottar men nu hittar man inga för de är gömda i snön. Inte ens Kurre har dragit fram några som vi kan leka med.

Taxkramisar.