måndag 4 januari 2010

Julslut

Husse slängde ut julgranen idag och matte plockade bort alla tomtar, men ljusstakarna får vara kvar nu när det fortfarande är mörkt så länge.Vi gick en ispromenad runt Fårön på eftermiddagen.Jag tycker mest om att gå i strandkanten och nosa. När vi kom hem blev jag duschad med shampo!Nu ligger jag här och torkar och luktar som matte, men jag ska nog hitta något att rulla mig i när jag går ut med husse på sista rundan... Våta kramar, Ludde!

11 kommentarer:

Rudi sa...

Oj, vilken obehaglig överraskning när ni kom hem från rundan! Se till att torka ordentligt innan du går ut idag, och ha rocken på för allt i världen!
Morgonslafsisar från mig!

Sigge sa...

Men Ludde nu är det alldeles för kallt för tortyrkammaren!
Enligt matte behöver jag torteras, men det får vänta tills det blir varmare.
Tar alldeles för lång tid innan jag är helt torr.
Nu är det 20 minus här dessutom!
Känner mej blåst på dagens utlovade långa skogsrunda!

Malte och Snoken sa...

hehe...vilken underlugg-blick du fick till!
Jaså luktar du som matte nu?! Luktar hon inte gott?! Hon ser ut som en go-luktande matte tycker vi!! En sån man vill krypa opp i knät på o gosa!! Men du säger det, att man måste hålla för näsan då alltså...där ser man.
slafspussar

Hillman sa...

En riktig taxbläng har du lyckats få till, tjusigt Ludde, nu är du tax ända ut i klospetarna. Det där badet var väl onödigt, här slipper vi det för det är för kallt.

Taxkramisar.

Kasper sa...

Bad - det skulle inte funka hos mej, för det är 20 grader kallt nu!!!!!!!!!
Jag gillar inte det här!
Men det är förstås skönt framför kaminen - här ELDAS! :)
Snart åker julen ut här också. Kanske i morgon, om vi inte åker bort då.

taxenmilton sa...

Det var väl verkligen tarrigt, hoppas du hittar något gotta att rulla dig i, här är det kallt som tusan, matten har också tagit bort julgrejor, och hussen han eldar o eldar, Varma kramar till dig Ludde Milton

Edith sa...

Hej Ludde, Hoppas du hittar något otäckt att rulla dig i på kvällssvängen. Det brukar vara effektivt mot såna där golukter. Pariserkramar

Tessan sa...

Men brrrrr duscha i denna kyla! Mina odjur luktar fortfarande gott efter "nerklippningen" strax före jul tack vare att det är snö ute och dom håller sig rena hela tiden! Inte ens hästbajset kan Acke rulla sig i eftersom det är stenfruset:)Ha det gott och lägg dig och mys framför brasan....

Lukas sa...

Exakt så känner jag mig också när matte torterat mig. Ynklig. Luktar konstigt. Men matte snosar med näsan i min päls och gottar och fjantar.
Snospussar

strövelstorpslagottona sa...

Men oj då, inte duscha i denna kylan. Då måste du varit jätteskitig som blev utsatt för tortyrkammaren. Det försvinner så mycket pälsfett då som behövs för att skydda din vackra kropp. Vi säger också, glöm INTE rocken för tusan. Och smutsa inte ner dej mer förrän våren är här.
vårpussar

Elliot sa...

Tjena Ludde. Vet precis hur det känns.. här blev det dusch i rumpan i kväll!! ja jag tror att det var en bit av den fula mössan som jag dödade häromdagen som hade hakat upp sig, mycket piiiinsamt.
Elliot