onsdag 27 januari 2010

Skvallerbytta!

Vilken skithusse jag har!Han borde jobba med trappen, men idag ringde han till programmet Fråga Hund på Radio Stockholm och skvallrade för Cilla Danielsson att jag tutar och längtar efter Sascha. Det gjorde han dessutom i direktsändning, så nu vet ALLA i hela Stockholm att jag är förälskad i henne! Dom sa att det inte var så mycket husse kunde göra, men att han inte skulle gå vägen förbi henne, och inte låta mig snosa och slicka där hon kissat, så nu får vi gå helt andra vägar ett tag. Hon promenerar i alla fall förbi vårat hus en gång om dagen, och då kan jag tuta ordentligt.Matte ville inte gå ut i snöstormen, så det blev bara husse och jag som gick på långpromenad.Vi gick till en liten skidbacke.Den var en riktigt bra rejsbacke.Full rulle!Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun.Hoppsan, jag tror benen börjar gå i kors...Jäklars - öronen kom i otakt...Nu gäller det att slå till bromsen!Yippei!!!Jag fick massage av matte när jag kom hem.Eftersom det är piglördag, så fick jag ett minigrisöra och några kex, medan de värmde sig med lite glögg. Grisiga stormpussar, Ludde!

10 kommentarer:

Lukas sa...

Vicket superrejs, Ludde! Min matte vågar aldrig mer släppa mig ur kopplet, sen jag "försvunnit" några gånger. Jag blir så avundsjuk när ser hur du rejsar. Men på Orust, på gärdet, där får jag rejsa jag med.

Hillman & Illerson sa...

Sicket race du har gjort, jädrar i mig vad det går, gäller att ha alla dubbarna klara att slå i när du ska bromsa. Annars kan det gå åt pipsvängen, vi har krockat en och annan gång när benen har burit iväg för fort och vi inte kunnat stanna.

Taxkramisar.

Kasper sa...

Åh, VARFÖR har inte jag lika långa ben som du!!! Då skulle matte tycka att dom var lika tjusiga som hon tycker att dina är! En fantastisk benföring, säger hon!
Men hon gillar mig i alla fall, och det är ju tur det.
Men hörru, sicken skithusse, håller VERKLIGEN med! Ingen som helst känsla för din integritet! Tur att du kan glömma det när det handlar om promenader, rejs, mat och sånt.)
Tur också att du åtminstone har en masserande matte! :)

Rudi sa...

DET var verkligen taskigt av din husse att tuta ut över hela stan hur tokkär du är! Som sagt, integritet, vet han vad det är egentligen? Nä, nu får du tänka ut någon hämnd, tycker jag. Men inte mot matten, som masserar så skönt.
God-natt på dig!

Tessan sa...

hi hi hi vilken taskig husse du har;) Jösses din husse hade kunnat ringa till Primo så hade han talat om för dig att ALLA okastrerade hanar helt enkelt gör så( mer eller mindre)....Men här kan vi tyvärr inte gå där typ alla femtielva tikar INTE gått, för det vimlar av löptikar just nu...SUCK!
Tuut tuut på dig!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Nedrans taskig husse du har.... lite hemlisar får man väl ha och lite tut i luren har väl ingen dött av, dom är så känsliga dom där tvåbeningarna. Vet hut husse...
Elliot

Sigge sa...

Anmäl husse till Hundombudsmannen!
Vadå vi killar gillar lukta gott brudar och vissa vill tala om det högt och ljudligt.
Så är det bara!
Här har det kommit så mycket snö att det knappt går att ta sej fram.
Ska hämta Jolina om en stund men nån skog lär vi inte hamna i.

Malte och Snoken sa...

hihihi, å vi önskar vi hört det programmet! Kanske man kan höra på webben!?
vilken stil vilken fart vilken snits på öron o tassar i full fart! vi är mest impade av att husse törs stå kvar....
slafspussar från skånska fjällen!

Malte och Snoken sa...

för övrigt tyckte vi att det var skitråd tanten på radion gav! hon menade väl släpp ut dig o låt honom springa till sin älskade!!
slafs

taxenmilton sa...

Ha Ha va det din Husse, oj vad skämmit matte lyssnade och la på minnet, men hon tyckte inte att det var så bra tips, svårt att genomföra. Ha Ha ja du tjejtjusar Ludde Ps jag säger inget till någon, vi brukar lyssna på programmet så ofta vi kan. Tuttttttttt för tjejor Kram Milton