lördag 2 januari 2010

Riktigt bra nu

Nu tror jag faktiskt att magen är riktigt bra. Jag åt frukostkulor, letade Markiesar till kaffet, åt några hjärtekex, fick en näve leversnittar när matte klippte mig, och en husseficka med blandat Frolic och snittar när vi var på promenad. När matte och husse drack glögg och åt pepparkakor med ost fick jag en liten tugg-sko och till middagen fick jag kycklingleversås och kulor. Tål jag det här så ska jag få grisöra i morgon. Kanske smaka lite sill och Jansson också...Jag gillar inte när matte gör sina klipp.Tänk om hon klipper mig i läppen!!!Eller sticker ut ögonen!!!Fy - det är ju nästan inga mustascher kvar!!!När hon var klar gick vi ut på sjön och träffade en flat-kille i min ålder. Dessutom träffade jag en dam från Australien. Hon hade aldrig sett snö förut, eller gått på vattnet. Hemma hos henne är det sommar jämt och alla går uppochned. Hon sa att där hoppar hundarna på två ben och har en liten ficka på magen som dom har valparna i.Vilka konstiga ställen det finns, eller också ljög hon riktigt ordentligt... Hoppiga kramar, Ludde

8 kommentarer:

Edith sa...

Hej Ludde, Du blev ursnygg när matte klippte dig. Hon är säker på handen - det syns. Vad glad jag är att du mår bra igen, men akta dig för sill och Jansson. Farliga saker. God fortsättning!

Arlo sa...

Jag ser att även du har råkat ut för en matte som tränar på att bli frissa:-)Häromda´n var det ju bakbenen, nu har hon gett sig på tassarna och min fina stjärtplym!Nu snackor hon om öronen... Men du blev ju väldigt snygg och vältrimmad, det där behöver du inte skämmas över!
PS Jag gläder mig verkligen över att din mage är bättre! Livet leker snart igen!

strövelstorpslagottona sa...

Härligt att din mage är ok igen. Men ta det lugnt med det du stoppar i dej. Himla lätt att få ett bakslag igen. Magen ska liksom komma igen sej, det är mamsen som lägger sej i nu.
Så jäkla söt du är som nyklippt. Din matte är minsann duktig.
aktamagenpussar

Tessan sa...

Fniss..går uppochner och hundar som hoppar på 2 ben..du är rolig du!Men vaddå kunde Jesus gå på vattnet så kan väl vi;) tror husse får berätta hur det ligger till egentligen med allt detta där "Down under";)

Men som du äter! Jösses du bara måste ha en plåtmage, jag som tycker mina hundar tål mycket....Jag håller nog med "mamsen" Pia att du måste ta det liiiite lungt så den inte får ett bakslag!
Puss på dig du söte fine Ludde, och du blev såååå tjusig efter frissan!

Elliot sa...

Wow vilka fina mustascher du har nu Ludde, det skall jag oxå ha när jag blir stor. Vilken tur att magen har blivit bättre. Kors då, i Australien verkar dom vara knäppare än i Upphärad och det vill inte säga lite :-)
Hoppahögtkramar från Elliot

taxenmilton sa...

Ja du Ludde, jag fick åsso mina mustacher klippta och lite till när vi skulle på kalas. Vet i tusan om man kan lita på damen, upp och ner!!!!!!! Ta det coolt med kistan, taxkram Milton

Malte och Snoken sa...

å emn hallå lämna lite snyggingsmustasch till oss å kika på!! men du blev fin o välansad sen oxå!!
vi tror hon ljög hej vilt den där tanten, vi tror hon hade kängurur på hjärnan vi!!
slafspuss

Hillman sa...

Du ska inte äta sill och jansson för det är inget bra för taxmagar. Det finns det som är mycket bättre fågel, kalv ljust kött ska det vara.

Taxkramisar.